Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoneserKobiet.

Porady przedsylwestrowe

Polecane posty

Gość KoneserKobiet.

Spędziłem w życiu mnóstwo zabaw sylwestrowych, od menelskich balów w najgorszych spelunach, po zamknięte imprezy w elitarnych klubach. Podzielę się z Wami swoją wiedzą i doświadczeniem, abyście dobrze wypadły na zabawie sylwestrowej i nie utraciły swoich facetów. Punkt 1. - higiena Zabawa sylwestrowa to impreza inna niż wszystkie. Bawicie się nieraz do białego rana. Swąd potu, łoju, nieświeżej bielizny może skutecznie zepsuć przyjemność. a) wykąpcie się 2 godziny przed wyjściem na zabawę, używając mydła i ciepłej wody b) do butów wsypcie trochę talku pochłaniającego zapach. Przepocone kobiece buty "pachną" nieznośnie a my tak lubimi lizac wasze stopki, calować paluszek po paluszku... c) użyjcie dezodorantu!!! tak, tak. Wiele pań zapomina o tym, jednocześnie polewając się litrami perfum, co późną nocą daje przykry skutek. Po prostu śmierdzicie d) podczas trwania imprezy wychodźcie co 2-3 godziny do toalety, by mokrym wacikiem przetrzeć okolice pach i łona, inaczej nikt nie bedzie chcial wylizac wam różyczki e) rozgryźcie miętówkę lub gumę do żucia. Ewentualny smród z ust powoduje, że jesteście przegrane już na starcie!!!

Gość ojej a to miales pecha
do smierdzieli! dziewczyny raczej nie smierdza na balach ( w kazdym razie ja sie z tym nie spotkalam). Jesli juz, to bardziej facet w garniturze - cieplo mu i na to nie ma rady.

Gość KoneserKobiet.
Punkt 2. - zachowanie Mężczyźni oceniają kobietę przede wszystkim po zachowaniu. Oto kilka porad, jak uniknąć niezręcznych sytuacji. a) nie spóźniajcie się!!! max - 15 min. b) jeżeli przyszłyście same, starajcie się utrzymywać wzrok spuszczony, no i nie pchajcie się na parkiet bez zaproszenia c) jeżeli przyszłyście z mężczyzną, bądźcie cały czas blisko niego, wyjąwszy Punkt 1. podpkt. d) lub gdy mężczyzna sobie tego zażyczy d) nie bądźcie hałaśliwe e) pijcie z umiarem!! kobiety inaczej przyswajają alkohol (a właściwie nie przyswajają go wcale). Nie "ześwińcie" się f) nie rzucajcie się na jedzenie!! jedzcie z umiarem, wręcz mało, używajcie noża, wideelca i łyżki. Jedzenie podaje mężczyzna!! g) jeżeli nie wzbudzacie zainteresowania, po prostu wyjdźcie, by nie robić sztucznego tłoku h) w zabawie bądźcie spontaniczne, lecz nie wyzywające i) gdy mężczyzna zwróci na Was uwagę, przerwijcie na chwilę zabawę by nie pomyślał, że jesteście niewychowane j) starajcie się nie absorbować uwagi, wyjąwszy oczywiście sytuacje, kiedy jesteście adorowane k) nie przeklinajcie!!!!!! l) do czyszczenia nosa służy chusteczka, a nie palec faceta czy zaslonka! m) jeżeli chcecie uprawiac seks opuśćcie sale balową i udajcie się do hotelu/domu. Chowanie się w schowku na szczotki było dobre w gimnazjum, lecz w wypadku 30-latek jesyt juz cokolwiek śmieszne

Gość Mandylionona
buahahahaha..:D:D:D,koneser ..to napisz też porady dla kobiet spędzających sylwestra sam na sam w domku z facetem:P,moje mięśnie brzucha już trenują::))))

Gość oooooooooooooooooo
ale dupek-przynosisz wstyd płci męskiej czyli mojej. kobietki to są jego "wymagania". Książe, opuść to towarzystwo bo bzdury gadasz i ROBISZ SZTUCZNY TŁOK.

Gość kosmetyk
To chyba żart bo straszne głupoty wypisujesz i nie chcę zwracać uwagi takich facetów jak ty.

Gość do koneserakobiet
Ciekawe kobiety spotykałeś w tych elitarnych klubach ;)