Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ynezzzzz

NIEBIESKA PLUKANKA - CELIA.PROBOWAL KTOS????

Polecane posty

Gość Ynezzzzz

wlasnie taka dzisiaj kupilam - plukanka do wlosow siwych i rozjasnionych Celia - niebieska. slyszalam, ze dobra. ale... tyle widzialam babć z niebieskimi i fioletowymi wlosami, ze sie boje. co jesli mi wyjda niebieskie wlosy??? dodam, ze na czubku glowy mam ciemniejszy odcien blondu niz na koncach. kurcze, chcialabym zrobic jutro, przez Sylwestrem - pozbyc sie tego zoltawego odcienia, ale boje sie.... moze ktos mi doradzi? i jeszcze jedno, na opakowaniu jest napisane, zeby stosowac 8-10 nakretek plukanki na litr wody, czy to nie jest za duzo?????

Gość Ynezzzzz
nikt nie probowal??

Ja próbowałam i wyszły mi niebieskie włosy mimo,że wlałam tylko 2 nakrętki! Aha i tam gdzie masz jaśniejsze włosy będzie jeszcze bardziej niebiesko. Na tych żółtych powinno być ładnie tylko jak namoczyć sam czubek głowy? :) Mi się nie udało.

Gość Ynezzzzz
martka ----> dzieki za odpowiedz. to bym dala czadu z tymi 8 nakretkami - bylabym istna rewelacja Sylwestrowa;) tylko mi powiedz, jak poradzilas sobie z tym niebieskim kolorkiem na glowie??????????????????

Gość a.aga
dziwne 2 nakretki na litr wody...ja uzywalam tak jak na opakowaniu ale nie bylo efekktow, to bez rozcienczania 1 nakretke na glowe lałam i dopiero wtedy skutkowalo

Gość rozowa plukanka
ja mam rozowa. robilam tylko na niektorych pasmach wlosow a nie na calej glowie-co by na jakas barbie nie wyjsc. mialam wprawdzie problem z rozcienczeniem-tez nie wiedzialam ile nakretek wziac, ale w sumie nie bylo tragicznie

Gość Ynezzzzz
kurcze, nie zadzialala na moje wlosy. zeby nie przesadzic, ale zeby tez nie bylo za malo, wzielam 5 nakretek i wlosy jak zolte byly, tak zolte zostaly:O