Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko mnie nie wysmiejcie

ból piersi...

Polecane posty

Dziewczyny, napiszcie proszę czy to normalne żeby tak od 116-17 dnia cyklu bolały piersi, a właściwie sutki?? Zazwyczaj mam tak przed okresem a do niego jeszcze trochę... Bolą mnie już chyba ze 4 dni. Niepokoję się bo wyczytałam gdzieś tu że to jeden z objawów ciąży- mam nadzieję że to bzdura, zresztą chyba pare dni po zapłodniniu nie ma jeszcze objawów... Już sama nie wiem. Racjonalizm gdzieś się zatraca w takich sytuacjach... poradźcie, co myślicie o tym, czy to normalne i po prostu chodzi o hormony??

Gość zapiersiona
piersi mogą boleć z róznych piowodów, mnie dzisiaj też bardzo bola choc jestem własnie w trakcie okresu, czesto ma na to wpływ nasze samopoczucie a moze nawet cisnienie :) takze nie uwazaj, ze jestes w ciazy tylko po bólu piersi, najpewniej własnie masz owulacje, albo tak jak ja reagujesz na pogode :) trzymaj sie ciepło

:) dzięki za miłą odp, eh człowiek głupieje czasem będąc w strachu przed ciążą :))

Gość zapiersiona
nie martw sie, ja mam zawsze to samo :D zycze szczesliwego Nowego Roku :) i zeby Cie przestały boleć, bo to nieprzyjemne jest cholerstwo :)

dziękuję, nawzajem, boże jak miło na tej kafee :) happy new year !!

Gość zapiersiona
czasem jest miło a czasem nie, jak ktoś niepowazny od razu naskakuje na osoby, które chcą się czegoś dowiedzieć ale takimi ludźmi nie ma sie co przejmować, najlepiej zignorować :) a co do bolu piersi, to może jak masz większy biust po rpostu Cie uciska biustonosz, bo jak ja mam dni oklo owulacji, to zawsze musze ramiączka troche popuscic, bo sie nie mieszcze w staniku, co też czasem powoduje ból.. może to pomoze