Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monis-0

CZEGO OCZEKUJECIE OD 2006 ROKU ?

Polecane posty

Gość Monis-0

Już jutro rozpocznie się nowy rok 2006. czego od niego oczekujecie? Co chcecie w ciągu tego roku osiągnąć? Jakie macie marzenia? A na ten nowy rok życzę Wam aby spełniły się wszystkie Wasze plany i marzenia i aby był 10 x wspanialszy od poprzedniego,pełen miłości i spokoju .

Gość Kinia//////
Ja bardzo wiele oczekuję od 2006 roku. Mam zamiar znależć jakiegoś fajnego chłopaka ,zdać prawo jazdy ,zmienić fryzurę i mieć świetne oceny w szkole .

Gość uppiop
jeszcze fajniejszej pracy yy inaczej fajnej pracy , i dzidziusia

mam wiele marzeń i oczekiwań na 2006rok ale najważniejsze dla mnie to by jak najszybciej znaleść pracę i zrobić prawo jazdy:) mam nadzieję że się spełnią i Wam Wszystkim życzę również pomyślej realizacji swoich planów;)

Gość mloda.
Ja wychodze w tym roku za mąż wiec chciałabym aby ten ślub był wspaniały i moje małżeństwo też. Mam jeszcze jedno marzenie -już wiem ,ze pod sercem noszę dzieciątko ,nie wiem czy to chłopczyk ,czy dziewczynka ,ale chciałabym,żeby było zdrowe i piekne :-)

Gość maqwka -P
ja chciałabym zdać maturę w 100 % :-)

ciezko powiedziec :( po prostu mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze do 3 razy sztuka w pewnej kwestii mojego zycia zadziala (nie chodzi o dziecko:P) pozdrawiam, zycze samego usmiechu i spelnienia marzen i oczekiwan

zdac prawko pozaliczac wszystko w terminie zmienic fryzure nie liczyc juz obsesyjnie kcal miec swietny kontakt z rodzicami wyjechac w wakacje do pracy rzucic cholerne fajki ograniczyc sie z piciem:P zaczac oszczedzac:D nabrac dystansu do pewnych spraw:) tego sobie zycze w Nowym Roku:)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miłości, wymarzonej pracy i córeczki

Gość taki se gość
Fajnej laski udanych poprawek i w cholere szczęścia i tego i wszystkim wam życzę ;)

Gość ktosiczka
lepszej kierowniczki wiecej czasu we dwoje i ... dzidziusia tez bym mogla ;)

Gość smoki28
znalezienia pracy, by w końcu odciążyć męża od zarabiania na dom, tym samym poznania jakichkolwiek ludzi, bo teraz siedzę w domu z dzieckiem i zaczynam świrować. Męża nigdy nie ma w domu, a gdy przychodzi nie ma na nic siły. A jeszcze , by się polepszyły stosunki między nami, by znowu byliśmy kochającą się parą.

Gość iljsuhnsk
ja oczekuje zdania maturki- i to jakos wmiare dobrze :) fajnej 100dniowki, dobrych kontaktow z bliskimi, znalezienia jakiejs pacy na wakacje, i jeszcze zdrowka, opanowania nerwow i stresu i farta :)

Gość kmjur
znalezienia super faceta i miłosci

Gość zwłoki - knura

Mam nadzieję, że w nowym roczku poznam fajnego faceta i zakocham się w nim ze wzajemnością - wtedy będe miała energię na realizacje reszty planów.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
smierci

Gość ssIs
chce aby spełniły sie wszystkie marzenia :D

Gość a ja bym
chciała spokojnie przejść przez rozwód.........

Gość .......244
Czego oczekuje? Oczekuje tego,ze pobiore lekcje z kilku bledow , ktore popelnilam i pojde do przodu.

Lista moich oczekiwań jest tak długa, jak mur chiński, ale chciałabym, żeby w 2006 roku spełniło się choć kilka marzeń: - być bardziej systematyczną, bo zazwyczaj wszystko robię \"za 5 dwunasta\" :) - zdobyć prawo jazdy :D, by jeździć do pracy samochodem, a nie autobusem i biletem miesięcznym w kieszeni - zmniejszyć garderobę o rozmiar ;) - kupić sobie nowszy rower - mieć energię i wewnętrzne zadowolenie :classic_cool: - może uda się też spotkać tego jednego jedynego ❤️ - spędzić choć weekend w Rzymie To tyle :)

Gość mutna Kasia
Dzidziusia,milosci i radosci oraz zeby moj chlopak byl kims wiecej niz tylko "chlopakiem" ,ale chyba i tak to sie nie spełni ;((.

Gość Lusssi
mam nadzieje ze ten rok okaze sie byc dla mnie bardziej laskawy!! chcialabym w koncu zeby moja druga polowka mnie odnalazla!! i wtedy wszystko bedzie duzo bardziej piekniejsze!! :))) nadzieje trzeba miec!!