Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczulka

PRZEBOJE NA SYLWESTRA

Polecane posty

proszę pomóżcie,jakieś stare polskie szlagiery lat 70 np.,może coś śmiesznego pomóżcie podajcie wykonawcę i tytuł,ściągnę sobie sama,proszę

Gość malenkkaa
explosion :) ai no corrida :) moze cos z repertuaru black eye peas.... No i troszke techna i jak co wolicie... :) Czasem nawet fajnie ejst posluchac muzyki latwej lekkiej i przyjemnej - discoo :))) milej zabawy pa

Gość Salbei
www.muzoff.ru tu sa darmowe!! jest ich bardzo duzo, na órze masz cały alfabet

Gość dobre dobre
racja explosion, jeszcze exploder, benny benassi hit my heart, make me feel, every single day(!!!) love is gonna save us,oglnie benny benassi ma zajebiste piosenki, duzo techna a poźniej jak juz ludzie popija to disco polo np. heh hej dobry dj- toples; cialo do ciala, kochas tez Toples; zycie to sa chwile, daj mi te noc, Jolka jolka, i przede wszystkim JESTES SZALONA!!! wszyscy sie naśmiewaja z disco polo a co do czego to super zabawa:) dj vitus - on zimny, ona gorąca to - jest hicior hehe udanej imprezki dobra muza to polowa sukcesu

Gość malenkaaaaaa
i co do disco to ja jeszcz epolecam Zimną jak głaz:)

dzięki bardzo pościągałam sobie trochę disco polo:) właśnie o takie przeboje mi chodzi np.chłopcy radarowcy są świetni:)