Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkkaa

Ostatnie poprawki przed sylwestrem... Temat o wszystkim...

Polecane posty

Gość karolinkkaa

hej dziewczyny tak naprawde to juz nie dlugo wieczor i impreza... A ja jeszcze nawet nie wiem w co sie ubrac... Moze to troche dziwne ale nie wiem co mozna nalozyc na impreze taka domowa u kolegii.... Mam ciszki ale co wybrac to nie wiem... Czy lepiej elegancko jakis zakiecik itd... Czy tak na sportowo ale tez ladnie:) bluza kolorowa:) i dzinysy?? poradzcie cos... A makijaz hmm ?? Aj ja to mam problemy hehe Piszcie zrobimy tu topik z poradami sylwestrowymi...... :)

Gość dobre dobre
Ja tez ide na domówke to znajomych. Ubieram dziny i bluzke wiazana na szyje - najlepiej spodnie lub spodnica i fajna bluzka. Nie ma co wydziwiac. A makijaz hmm ja podkreslam oczy czarna kredka, brokatowy cien do powiek i mocno tuszuje rzęsy, brokat na cialko. O musze umyc główke i zaraz zabieram sie za maseczki.

Gość karolinkkaa
a jakie maseczki robisz?? ..... a rozumiem najlepiej jest tak skromnie ale nie wiem czy zakiet czy bluza z kapturem :)) taka trollowa:) czyli z TROLA :) ??

Gość dobre dobre
nie ma co sie wyglupiac z sukniami, ja w tamtym roku tak sie wyglupilam, wszyscy z dzinsach albo spodnicach i do tego bluzki. Ja na bluzke zakladam bluze z kapturem tez z trola

Gość hehe_
proponuje dzinsy albo fajne kanty a do tego koszulka wiazana na szyi albo na ramiaczkach nio albo z krotkim rekawkiem :)

Gość maseczki to se bylo
zrobic wczoraj, dzis cera moze byc podrazniona, a po nawilzajacej maseczce jak wyjdziesz na mroz to dopiero narobisz sobie dobroci

Gość dobre dobre
ty sie tak nie mądruj, ja robie maseczke wygladzajaca z siemia lnianego - najlepsza jest. Skora musi byc gladka wtedy podklad sie dlugo trzyma, rownomiernie rozproadza. Caly tydzien o siebie dbalam ale przed impreza to efekt bedzie jeszcze lepszy. ja zaczynam o 8 bo gdyby imprezka sie wczesniej zaczela to wszyscy by odpadli przed 12 hehe I dziewczyny duzo wit C trzeba spozyc!!! 1-2 litry soku pomaranczowego albo porzeczkowego ma duzo wit C, multiwitamine jakas wypic w domku (najlepiej to 3) i chleb z miodem. To wszystko ma tyle witamin i organizm bedzie sie bronil przed zatruciem alkoholem.