Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hana

SYLWESTER Z DZIDZIĄ, FAJNY!!!

Polecane posty

Gość Hana

zAWSZE BALE, PRYWATKI A TERAZ W DOMCIU Z DZIDZIĄ 2 MIESIĘCZNĄ I TEŻ NIEŻLE!!! SIEDZIMY Z MĘŻEM DZIDZI NAJEDZONY ŚPI A MY POPIJAMY DRINKA I TAŃCZYMY, zAOSZCZĘDZIŁAM 200 ZŁ I JEST DOBRZE!! A WY MŁODE MAMY JAK SPĘDZACIE SYLWESTRA??

Gość młoda mama 2
my tez spedzamy z dzidzia sylwestra tyle że ma niecały miesiac, jakos dzis złapałam doła i czuje sie jakbym cos straciła .... :((( jakby młodosc i wogóle wiem że zyskam o wiele wiecej bo wspaniała dzidzie ale jakoś mi tak smutno

Gość Hana
JAK BYŁAM NA ETAPIE PIERWSZEGO MIESIĄCA TO TEŻ PRZECHODZIŁAM TO SAMO CO TY ALE MOŻE NAPIJ SIĘ MALEGO DRINKA LUB LAMPKĘ SZMPANA I BĘDZIE LEPIEJ NO CHYBA ŻE KARMISZ A JA WYRODNA MATKA Z POWODU SYLWKA ZREZYGNOWAŁAM Z KARMIENIA BO MYŚLAŁAM ŻE PÓJDĘ NA BAL A NIE SZŁAM BO DROGO I TERAZ ANI MLEKA W CYCACH ANI BALU A ZA TO GŁUPI DRINK PO KTÓRYM TYLKO CHWILA WESOŁOŚCI A POTEM OKROPNY KAC!!!

Gość młoda mama 2
karmie piersia wiec to chyba niemozliwe bym drinkowała, moja dzidzia spi w wózeczku jest strasznie nerwowa i nie daje nam spac w nocy. ciekawe jak bedzie dzis mam nadzieje ze spokojnie a do tego bola mnie piersi i cała prawa strona klatki piersiowej, cały czas z piersiami na wieszku bo mała ciagnie non stop i moze sie zaziebiłam wiec czuje sie niekiepsko..

Gość Hana
nO TO PRZYKRO MI MŁODA MAMO!! TEŻ MIAŁAM TAKI OKRES W ŻYCIU MAŁA NON STOP SIEDZIAŁA PRZY CYCKU PŁAKAŁA NIENJEDZONA W KOŃCU DAŁAM NAN1 I PRZEŚPI OD 22 DO 5 RANO POTEM SIĘ NAPIJE I ZNOWU SPI DO 9 RANO MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE TO ANIOŁ! NIE ZASŁUŻYŁAM NA TAKIEGO KOTKA!!

Gość młoda mama 2
tez mam nan 1 ale moja mała nie chce go jesc tylko cycka i koniec spi po 2 godziny jak dobrze sie naje potrafi 4 ale to rzadko.ma jakies bółe troche wygladaja na kolkowe, wiec podajemy infacol i dzis zauwazyłam że nie lubi jak jest za ciepło w pokoju jest niespokojna. lubi bardziej chłodek. zreszta od urodzenia lekarz mi powiedział że dziecko wymaga dopieszczenia wiec spimy z nia i mocno ja tulimy by czuła sie bezpieczna.

Gość młoda mama 2
widziałam że pytałas o macierzynski mi tez przydały by sie te dwa tygodnie, umowa skonczyła mi sie z dniem porodu wiec teraz licze na panstwo

Gość Hana
NIE UCZĘ DZIDZI SPAĆ W ŁÓŻKU Z NAMI BO TO NIE DOBRE!!! kAŻDY ROBI JAK UWAŻA ALE ŻEBY DZIECKO CZUŁO SIĘ BEZPICZNIE TO WYSTARCZY JE PORZYTULAĆ A SPANIE TO TYLKO W ŁOŻECZKU SAMO. nIE NEGUJĘ TWEGO SPOSOBU , PISZĘ TYLKO JAK JA ROBIĘ SĄ RÓŻNE DZIECI.

Gość młoda mama 2
wiem słyszałam wiele opinii, ale nasza mała strasznie niespokojnie spi, budzi sie i rzuca raczkami jak by sie przestraszyła a jak spi z nami to przespi czasem cała noc z przerwami na jedzenie. wiec wole jak jest spokojniejsza a mysle ze i dla niej lepiej

Gość Hana
NO TAK JAKBYM TAK MIAŁA TO TEZ PEWNIE BYM TAK ZROBIŁA SKĄD JESTEŚ FAJNIE POPISAĆ NO NIE??

Gość wyłacz capsa
:-P

Gość 200
?U nas 400 zl conajmniej plus kreacja

my tez byliśmy w domku z 4-miesięcznym synkiem,i wiecje co wcale nie było mi żal że inni idą na zabawe a my nie.Dzidzia sobie smacznie spała,a my?- kolacyjka przy świecach,dobre winko,kilka tańców przytulanców,seksik i było cudownie. Jeszcze tyle sylwestrów będzie że cżłowiek sięjeszcze wybawi

a u mnie bardzo fajny, w zeszlym roku tez:) szkoda mi tylko bylo, ze sami tak siedzielismy, ale nikt ze znajomych nie chcial sie dolaczyc:/ tak czy inaczej, dzidzia poogladala sobie fajerwerki i strasznie sie dziwila, co to tak blyska za oknem:) ja tylko troszke zatesknilam za dawnymi imprezami, ale przeciez beda jeszcze okazje:)