Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_z_jajami

Silikonowe cycki co o nich sądzicie????????

Polecane posty

Gość Facet_z_jajami

Moja laska ma małe cycki dlatego w tym roku powiększa sobie, a kasę zbiera już od prawie 1,5 roku. Mi w to graj ale............ czy to na pewno jest bezpieczne?

Gość ooonnnnaaaa
nie jest bezpieczne jest wiele chorob z tym zwiazanych!!!

Gość Facet_z_jajami
chorób????????????? jakich np?????????? oby tylko niezakaźnych bo tak to bym mógł się zarazić.................bleeeeeeeeeeeeeee:(

Gość zenujace
do myslacych to nie nalezysz wnioskuje to po tym co piszesz

Gość sssssssssssssssssss
raczej chodzi o komplikacje po zabiegu. Może się wdać infekcja itp

Gość uczylenie tez moze byc

Gość i haaa
uczulenie a wtedy trzeba implanty wyjac i niestety nadmiar skory na cyckach bedzie okropnie wygladal jak u pan po 60 roku zycia

Gość Facet_z_jajami
właśnie o to chodzi ze należe do osób myslących bo martwie się swoim i nie tylko własnym zdrowiem. I nie zamierzam tylko z powodu jej fanaberii, i kaprysów złapac jakiegoś syfa.............. ale duże, pełne i jędrne piersi są mniam, mniam, mniam: ::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))

Gość zenujace
myslisz tylko o sobie jak widac typowy facet typowy egoista

Gość Facet_z_jajami
to co?????????????/mam jej odradzić? ale tak sie nie da bo ona to juz od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna planuje i bardzo sie podnieca tym pomysłem to juz postanowione. A moze znacie jakąs godna polecenia klinike i lekarza w stolicy?

Gość ooonnnnaaaa
Kobiety z podwyższonym rodzinnym ryzykiem raka piersi powinny krytycznie rozważyć poddanie się zabiegowi powiększania piersi, gdyż implant piersiowy może zmieniać obraz badania mammograficznego i utrudniać rozpoznanie złośliwych struktur. Poza tym, po prześwietleniu piersi wzrasta znacznie możliwość wytworzenia się wokół protezy otoczki łącznotkankowej, tzw. kapsuły, co może spowodować stwardnienie piersi. Zdarza się to rzadko i zostaje skorygowane operacyjnie. Zdolność do karmienia zwykle nie zostaje naruszona. Przy wszczepach wypełnionych płynem operacje korygujące są konieczne już po kilku latach z uwagi na ryzyko wypłynięcia cieczy (przeniknięcia soli fizjologicznej do organizmu). Tak jak przy każdym zabiegu, istnieje możliwość infekcji, krwawienia, trwałych napięć czy powstania blizn lub krwiaków.

Gość o bozeeeeeeeee
nie ma to jak kopiowanie stro zero wlasnej inwencji

wszystko jest dla ludzi....głowa do góry uwazam że jak ktos naprawde ma brzydkie piersi to moze sobie polepszyc ich wyglad:) moje kolezanki wszystkie maja porobione i czuja sie swietnie a powodzenie u facetow maja w 100000razy wieksze a same ony samopoczucie maja zajebiste....mnie tez to kusi teraz mimo iz mam ładne cycuszki

Gość aileens
a ja mam od 2 lat i czuje sie swietnie. poprawila sie moja samoocena i nie cierpialam na zadne powiklania :)

Ja tez sobie powiekszylam, nie bylo powiklan. Niech Twoja dziewczyna przejrzy strone www.beautywpolsce.com Dowiedzialam sie stamtad duzo waznych rzeczy no i mozna poczytac wrazenia kobiet ktore sa juz po zabiegu.

Gość tyle bólu z próżności
?:o co kilka lat ponoć trzeba wymieniać implanty.

Gość nie za bardzo
od razu widać, że sztuczne

Gość a ja juz
niedlugo sobie powiekszam :D i jestem bardzo uradowana :D

Gość tyle bólu z próżności
szkoda, że rozumków nie powiększają operacyjnie...

Gość anka**************************
dobre!! szczegolnie to swierdzenie, ze takie bedzie miala fajne jedrne piersi..bossssz rozumiem, ze chodzi o jedrny wyglad..koledzy beda mu zazdroscic, ze masuje jak radziu he he

Gość silkon
czy wiecie kto jest najbardziej przeciwny operacjom biustow? Dziewczyny, ktore chcialyby to zrobic, ale nie maja kasy na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!