Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola ola

jednak blond czy jednak ciemny

Polecane posty

Gość pola ola

Pytanie wlasciwie w szczegolnosci do dziewczyn, czy do jasnej karnacj polecacie wlosy blond? cimeny blond? czy jasny braz? Czy nie uwazacie ze jasny kolor wlosy zlewa sie z jasna cera? Z gory dziekuje za pomoc :) Za 2 miesiace mam wazna uroczystosc chcialabym ladnie wygladac:) Wszyscy mi doradzaja blond(teraz mam blond pasemka na swoich brazowych wlosach i jakos debilnie wygladam:):):) ale nie mam ich zbyt duzo..wiec tez ciezko powiedziec..

Gość pola ola
??

Gość pola ola
nikt mi nie doradzi:(?

Gość candy6699
pewnie ze blond:) na wiosne znow ma byc modny;)

A ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie właśnie pasemka blond z brązem albo ciemnym blondem ale z przewagą tego ciemniejszego koloru :) Myślę że do jasnej karnacji by Ci pasował taki duet :)

Gość yyyyyyyy
yyy

Gość skrzypek
a jakie maz oczka i brwi? ja tez mam jasna cere, ale niesbieskie oczy i ciemne i nie cienkie brwi w sumie ciemne mi pasuja i blond, ale jakos teraz wole byc brunetką, chociaz korci mnie rozjasnic włoski:P

Gość pola ola
mam niebieskie oczy i ciemne brwi ale nie geste ale cere jednak bardzo jasna

Gość kupka900
kupka

Gość pola ola
pomozcie :) bo za jakies 2 tyg musze zrobic te wlosy:)

Jak dla mnie blondy farbowane niezbyt mi się podobaja, zwłaszca, ze masz ciemne brwi. Dla mnie duzo ładnie wygladaja ciemne lub średnie brązy. Według mnie twarz wygląda wtedy zdrowiej i ładniej. Blondy zbyt często nie wychodza, przybierająć, brzydka zóltą lub słomiana barwe. Moja siostra dość długo była blondynka i wszystkim sie podobało, ale gdy zrobiła sobie brąz wszyscy stwierdzili ze wyglada fantastycznie. Ty możesz spróbowas sredniego brązu

To zależy od karnacji. Wydaje mi się, że w ogóle rzadko jest tak, że jakaś drastyczna zmiana koloru włosów urodzie wychodzi na dobre. Ponieważ Cię nie widzę, to trudno mi powiedzieć, jasne, ciemne... Najlepiej, jeśli są dwa tony jaśniejsze od naturalnego koloru, lub dwa tony ciemniejsze. Spróbuj może przymierzyć jakieś peruki, a jeśli nie masz możliwości, to poeksperymentuj z chustkami, czy apaszkami , zobacz, w jakim kolorze wygladasz ładnie, w jakim blado itp. I może wtedy coś się uda dopasować. Jesli to ważna uroczystość, to odradzam radykalne zmiany, lepiej eksperymenty typu z brunetki w blondynkę i na odwrót zostaw sobie na później :)