Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerek

Temperatura w pomieszczeniach przy niemowlaku

Polecane posty

Gość rowerek

Mieszkam na poddaszu w lecie jest tu strasznie gorąco i duszno w czerwcu urodzi sie moje dziecko i zastanaiam sie jak to bedzie czy dzidziuś bedzie sie dobrze czuł w takim pomieszczeniu i jak to wszystko zorganizowac?Moze któras z was też miała taką sytuacje?????????? Bardzo posze o pomoc!

Gość kasiaka
Miałam podobnie, kupiłam nawilżacz powietrza, inna wilgotność powietrza, robiło się chłodniej.....polecam, dośc duży wydatek , ale warto......

Gość okokokokokokokokokokokokokokoo
halo

Gość panna bunia
najlepsza temperatura to do 22 stopni, ale równie wazna jest wilgotnośc powietrza ok 40-60%, moja mała córeczka jak miała 2 tyg to sie zakatarzyła bo wilgotnośc była na pozionie 20pare stopni. Zaraz włączylismy nawilżacz na goraca pare i od razu jest lepiej. Osobiscie współczuję ci tego mieszkania na poddaszu, bo pierwsze dziecko wychowywałam w takim mieszkaniu, to w lato mielismy nawet 33 stopnie- juz nie wiedziałam jak ja obnizać.

Musisz poważnie zastanowić się nad zakupem nawilżaczy powietrza. Są bardzo praktyczne i mają zbawienny wpływ na dziecko. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jestem pewna, ze owietrze w Twoim domu się poprawi.