Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpieczna...

Pytanie do kobiet ktore biora tabletki

Polecane posty

Gość bezpieczna...

Czy uzywacie jeszcze jakiegos innego zabezpieczenia oprocz tavletek antykoncepcyjnych? Jesli tak to napiszcie proszę jakiego :)

Gość a po co

Jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to już inne zabezpieczenia nie są Ci potrzebne!! Chyba, że zapomnisz o wzieciu tabletki, to radzę się dodatkowo zabezpieczyć!!

Gość tak tak oczywiście
no i chyba, że oglądasz serial Na Wspólnej, gdzie zaczyna się era Rydzyka i straszenie kobiet na całego.

Gość no wlasnie ja tez jestem
ciekawa jak to jst dziewczyny? nie boicie sie wpadki? ile czasu tak sie kochacie ze swoimi partnerami, tzn tylko biorac tabletki??

Gość ja kocham sie w ten sposob
przez kilka dobrych lat i wszystko jest okey - nie mozan zajsc w ciaze biorac tabletki-to niemozliwe:) no chyba ze bierze sie nieregularnie... Moj chlopak i ja kochamy siek ilka razy dziennie nawte i za kazdym razem konczy we mnie i jest luzik:) co do osob ktore biorac tabletki - mimo wszytsko zachodza w ciaze - to takie gluie przypadki - tak jak u ludzi zdarzaja sie wyjatki ze ktos rodzi sie z 11 palcami;) jak dlla mnie to niemozliwe i tyle - wystarczy zobaczyc jak wtedy wyglada nasz organizm...

Jeśli się bierze regularnie tabletki o stałej porze, to nie ma szans żeby zajść w ciąże!!

a ja musze sie przyznac, ze oprocz tabletek stodsuje prezerwatywe :O moze to przez moje zle doswiadczenia z przeszlosci. i tym ze jestem jeszcze taka mloda ;) no ale najwazysza pora rzucic te prezerwatywy w kąt ;)

Gość kinga20
nie

Gość kinga20
nie uzywam zadnego tablety sa ok pozatym na poczatku uzywałam gumek przez 3 miechy bo nie byłam do tablet przekonana buziaki