Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpuś

czy moge być w ciąży???

Polecane posty

Gość pimpuś

mam dni płodne i wczoraj poniosło mnie troche i chwile kochałam sie z moim facetem bez zabezpieczenia,nie doszło do wytrysku,ale mogło sie wydostac troche nasienia,prosze pomozcie!!!moze wybrac sie do ginekologa po tą tableteke wczesnoporonna???pomózcie!!!

Gość o boshe boshe
nie uwazalas jak robilas to rob jak uwazasz glupiutka ty

Gość tancerka wsiowa
niestety bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy :D Gratuluje :D dostaniesz becikowe :D

Gość onijkaa
jak się uprawia seks nawet z zabezpieczeniem, to nigdy takiej ewentualności nie da się wykluczyć, bo nie ma 100% metody zapobiegania, a w twoim przypadku taka ewerntualnośc jest bardzo prawdopodobna.

a co, potrzebujesz pozwolenia na pismie? jasne, ze mozesz... pamietaj ze zawsze ze wspolzyciem wiaze sie pewna odpowiedzialnosc...

Gość bankusia
Jak chcesz to możesz :-) Ja Ci nie przeszkadzam!!! 🖐️

Gość Tak to jest bardzo
prawdopodobne ze jesteś w ciąży

Gość taka sobie fajna Ania
Nie straszylabym tak dziewczyny....jest prawdopodobne ze moze byc w ciazy ale bez przesady...wiem ze kazdy ma inny organizm ale kobiety czesto nie moga zajsc w ciaze przez kilka lat kochajac sie bez zabezpieczenia od poczatku do konca....ale nastepnym razem bylabym, bardziej ostrozna jesli nie chcesz miec dzidzi..ja akurat bym chciala :P

Gość maggie28
Idź czym prędzej do ginekologa i poproś o preparat Postinor, jeśli rzeczywiście nie chcesz zajść w ciążę. Najlepiej wziąć pigułkę zaraz po stosunku, ale zadziała też i po 2 dniach.

Gość pimpuś
byłam u ginekologa,przepisałą mi postinor,zażyłam i jest spokojna,ze mamusia nie zostane:) pomyśle za rok lub dwa i oby więcej mnie nie poniosło...pozdrawiam:)