Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila_Malutka

ginekolog- ogolic sie??

Polecane posty

Gość Mila_Malutka

Heej mam takie pytanko zdecydowalam sie wkoncu isc pierwszy raz do ginekologa.. I nie wiem, czy mam calkowicie ogolic myszke czy tez zrobic jaks trojkat.. Czy to ma jakies znaczenie..?? A wy jak sie prezentujecie?? .. Nie chce wyjsc na idiotke:(

Gość aaaabbcc
Śmieszny topik. Specjalnie dla ginekologa zamierzasz robić coś czego wcześniej nie robiłaś? "Stroić się" w miejscu intymnym..? :D Pewnie jesteś wyjątkowo młodziutka i głupiutka:) A odpowiadając na pytanie- kwestia gustu. Twoja i Twojego ginekologa. Bo co będzie jeśli ogolisz do zera a on woli trójkąciki>? ;-)

Gość Mila_Malutka
Nie chce aby ginekolog pomyslal,ze nie dbam o higienie.. Bo to chyba lezy w dobrym guscie sie ogolic:? Chyba musze mu ulatwic prace...

Gość rx-kobitka
Słonko golenie tych miejsc to sprawa indywidualna i zapewniam cię, że taki widok będzie dla gin. raczej nowością i odskocznią od rutyny!

Gość Chinka
Ja sie kiedys wygolilam-zrobilam sobie tylko maly paseczek i ginekolog sie ze mnie smial. Widocznie nie spotyka sie z takimi fryzurkami zbyt czesto.

Gość Plastik
Jasne. Ja lubie ogolone. A tak serio to kwestia gustu. Nie chciałbym zeby moja dziewczyna byla całkiem zarośnięta:) Ja za to jestem jednym wielkim chaszczem od stóp po szyję oprócz tej cześci między klatką a brzuchem i pleców:) dziewczynie sie to podoba za to jej koleżanka preferuje facetów wydepilowanych do zera. Więc kazdy ma swój gust... i twój gienio tez... jak sie chcesz z nim przespać to musisz myslec szybciej:). A jeśli idziesz na badania to wszystko jedno, jesli sie nie golisz to po co to robic on i tak da rade:)

Gość jesli masz....
gąszcz włosów to wystarczy je kekko przystrzyć i ogolić strefe bikini by nie było widać włosków. i nie przejmuj sie tak bardzo. raz poszłam do ginekologa z owłosnieniem łonowym- nie zareagował drugi raz byłam całkowicie wygolona i też zero reakcji! wiec czym sie przejmować? cokolwiek zrobisz i tak ginegologa nie zwalisz z nóg! w koncu codzien widzi kilkanascie myszek ogolonych i nieogolonych pewnie nawet z kolczykiem na jakies wardze sromowej.dla niego to normalne.

Gość Mila_Malutka
Platic->> nie moge.. nie zamierzam przespac sie z ginekologiem.. rozwaliles mnie tym tekstem:D:D:D A tak wogole to zalozylam ten topic bo moja przyjaciolka sie nie ogolila i ginekolog ja wysmial cyt' wypadaloby kolezanko lekko poskromic ten busz' Sorry,ale jak ktos idzie pierwszy raz i jeszcze to jest okropnie krepujace a tu zastaje taki chamski text... Chyba,ze mial on byc smieszny:/ ale jak dla mnie nie jest.. I dlatego pytam..

Gość radziak
nie daj sie im podpuscic, bo robia cie w jajco ze niby naturalizm jest OK do ginelokooga trzeba sie ogolic, bo cie poprostu odesle i kaze przyjsc jeszcze raz jest tak dyrektywa po wejscju do UE i naprawde prawie 100% tak ma chyba ze ryzykuje utrate prawa do wykonyw zawodu w ue no i pierwszy raz przygotuj sie na zastrzyk, to oczywiscie chwila i po bulu zaraz tu bedzie wrzask ze to nie prawda ale to FAKTY i zadna laska sie nie przyzna a wszystkie tak mialy - to babski spisek "ja mialam to iine niech tak maja) pa

Gość czerwona szczoteczka
No nie ! Jak ja usłyszałaby taki chamski tekst od ginekologa, to na pewno oberwałby z pięty prosto między oczy. Co za kawał chama! Jakikolwiek komentarz dotyczący innej sprawy, niż czysto lekarskiej, jest nie na miejscu i świadczy o totalnym braku kultury u lekarza.

Gość Bożena Lewicka magister
Radziak, to mi się podoba - fachowo i na temat.

Gość Qrcze no
Ja tez zawsze mam ten problem. Małolatą nie jestem, mnóstwo wizyt u gina mam za sobą, nigdy nie skomentował mojej fryzury ale i tak się zastanawiam czy jak pójdę niewygolona to on sobie przypadkiem nie pomyśli ze nie dbam o siebie... Z drugiej strony jak sie ogolę to moze myśleć że jakaś wyuzdana jestem ;) Chyba nie warto sie tym przejmowac a jeśli facet jest na poziomie to nie będzie robił żadnych uwag na ten temat.

Gość moje zdanie
Niby ginowi wszystko jedno, ale chyba lepiej o kobiecie świadczy, jeśli zapanuje nad buszem. A gin powinien się cieszyć, że wreszcie kobiety dbają o siebie.

Gość yetti
Zapewniam cię, że milej będzie mu się ciebie badało...

Gość ludziska opanujta sie
!!! :D Jeżeli jeszcze się nie goliłaś, to nie rób tego! Skóra będzie podrażniona i porobią się małe krostki. Dopiero wtedy bedzie to kiepsko wyglądać... Ginekolog tyle się dup naoglądał, że na nim wrażenia to nie robi- wiem z autopsji;) Chyba, że jest starym zbokiem (do spotkania najczęściej w wojskowych przychodniach i szpitalach, w dawnej tzw. branżowej kasie chorych). Przystrzyż lekko futerko, ewentualnie w okolicach bikini- dosłownie! czyli w okolicach pachwin/ud) posmaruj kremem do depilacji i usuń takim sposobem.

Gość Mila_Malutka
Radziak-> A ten zastrzyk to niby na co?? Hehhe niedopracowales swojej odpowiedzi takze niezgadzam sie z Bozena Lewicka magister.. Gdzie tu fachowosc.. ??? A wogole to jestes ginekologiem unijnym???? czy bajkopisarzem unijnym:P:P:P Kobietki fajnie,ze sie wypowiadacie, bo po tym co uslyszala moja przyjaciolka zaczelam sie nad tym zastanawic... Bo niby dobrze jest o siebie dbac..ale,nie chcialabym,zeby sobie pomyslal 'taka malolata wygolona' A komentarzy bym nie przezyla, bo i tak bede skrepowana na maxa:/

Gość lalllka
hmm to bzdura z e trza sie golic...ja jakos nie bylam i nie wysmiala sie...i zastrzykow tez nie robią....

Gość Radziaczek
Bozena L - dzieki oczywiscie ze mam racje, czasem jeszcze na 1 wizycie u dziewic robia lewatywke, ale to z takiego malego plynu Enema, nie boli chwila i po badaniu, per rectum serio z tym goleniem wiadomo bylo ze zaraz naskoczą, ale kochane .. niestety tak jest i dobrze to wiecie tylio zmowa milczenia oczywiscie musi byc ,,, ani pary do konca ech babki

Gość Bożena Lewicka magister
Mila_Malutka------> a gdzie Twoje poczucie humoru? hmm?

Gość Mila_Malutka
Z moim poczuciem humorku to chyba okejjjj ... :P:P:P:P To moze panna Lewicka sie jednak wypowie o sobie?? hmm jak z tym goleniem u Pani ?? :>:>:>

Gość basiaaaaaa

Gość włosy niehigieniczne
od kiedy niby??? Włosy to naturalna bariera przed bakteriami, wirusami i grzybami i jeśli podmywamy się codziennie, to włosy w niczym nie przeszkadzaja, o wiele gorsze jest golenie i ciagłe stany zapalne w tym miejscu, bo tym własnie są te czerwone punkciki, stanami zapalnymi, a golenie zawsze preferowały dla higieny prostytutki, zeby się pozbyć wesz łonowych. A co do przepisów z UE to bzdura i gdyby tak było to mozna to uznać za łamanie praw człowieka kazać się golic na wizyte u ginekologa.

ale problem idz do kobiety a nie faceta to sie nie bedzies zmartwic czy sie bedzie msial czy nie bo uwage od kobiety chyba lepiej zniesc:)) czemu wszyscy zalozyli ze to musi byc facet??

Gość słoneczko różowe
ja sie zawsze gole -do zera!Po prostu nie wyobrazam rozkraczyc sie przed facetem z obleśną puszczą,bleee.Nigdy mi nic nie powiedział.Byłam u kobiety, jak i u męzczyzny.

Gość Intima
Proponuję wygolic sobie serce na łonie albo krate do szach, gin będzie na pewno zachwycony.

Gość Intima
Proponuję wygolic sobie serce na łonie albo krate do szach, gin będzie na pewno zachwycony.

Gość Nataly_Portman
Paseczek i tylko paseczek.. I to raczej tylko dlatego,ze sie tak dla feceta gole wiec nie specjalnie dla gina:P

Gość pipppppppppppppp
no po goleniu to ja dostalam stan zapalny ropny i to dopiero nieprzyjemne i musialam isc do ginaby mi pomogl i stwierdzil ze to od golenia i mam zakaz (przynajmniej przz jakis czas) ale jak tu zyc bez golenia???

Gość pipppppppppppppp
aha i ja mam wojskowego gina i zaden zbuk!!! raczej na zbukow to bym stawiala panstwowe, szpitalne przychodnie :-)

Gość konopielka
Nie dajcie się podpóścić tym nawiedzonym kobietą, które uważają że golenie to konieczność!! Wiadomo włosy należy przycinać, bikini lepiej usunąć lub zgolić. I wystarczy!!! Wiem, jestem stałą pacjentką, leżałam też na ginekologii (nie z powodu ciąży) i rozmowy się na te tematy toczły. Więc mówię Wam, nie dajcie się zwariować! Ogolono mnie przed operacją.. jak odrastały to swędziało...