Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigi

BIORE TABLETKI.... boje sie o.............

Polecane posty

Gość pigi

Biore tabletki ok. póltora roku. Przed ich przyjmowaniem nie miałam zadnych problemów z cerą, miesiączke miałam regularna i raczej bezbolsesną. Nie miałam zadnych problemów. Podczas brania tabletek zadne negatywne objwy nie występowały nigdy. Boje sie jednak ze kiedy odtsawie pigułki to zanczą sie jakies problemu np. z cerą. Słyszałam ze niektóre dziewczyny skarżą sie na przykre dolegliwości po odstawieniu pigułek. Słysze je jednak od tych dziewczyn ktore miały np. trądzik i podczas brania tabletek cera sie polepszyła Mam pytanie... czy te dolegliwości mogą dotyczyc tez tych dziewczyn, ktore PRZED antykoncepcją hormonalną problemów nie miały?

Gość eszukaj-
ja miałam przed tabletkami bardzo nieregularny okres,barałam tabsy przez pary miesięcy, nie tak dawno odstawiłam a okresik wciaż jak w zegarku...nie ma reguły

Gość upupupupuuuu

Gość mru mru mru
Biorę pigułki kilka lat, różne, z przerwami. Po odstawienieu okres miałam co do minuty ;) ale kiedy ze stresu się opóźnił, to niezłe schizy mnie dopadły... Nie miałam większych problemów z cerą, ani przed ani w trakcie ani po odstawieniu pigułek. Tylko jedne mnie dołsownie wykończyły: Triminulet, ale przy innych nie zauważyłam zbyt uciążliwych i długotrwałych skutków ubocznych.