Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja22222222222222222222222222

ZIOLA NA PLODNOSC

Polecane posty

Gość kaja22222222222222222222222222

Czy ktoras z Was je stosowala? Jesli tak to jakie? Co pomoglo?

Gość kasiama
ja stosowałam osobiście zioła ojca Klimuszki. Pomogło, tzn. pomiesiącu systematycznego stosownia wystąpiła owulacja a potem szczęśliwie zaszłam w ciążę.

Gość kasiama
więcej inforamcji na ten temat możesz usyskać na www.lmm.pl

Gość kaja222222222222222222222
a jakie ziola stosowalas?Bardzo cie prosze-pomoz mi-napisz, ktora mieszanke o.Klimuszki stosowalas (czytalm troche na forum bocianowym o nich) Napisz tez jakie mialas problemy? Ja mam za niski progesteron 2 fazy cyklu :-( i bardzo skapy okres :-(((( Lekarz radzi brac Duphaston,ale ja wlasnbie chce sporobowac kuracji ziolami! Prosze...

Gość upupupupupupu
up

Gość kasiama
sorry ze nie odpisywałam ale nie miałam czasu. stosowałam jedyne chyba jakie są zioła klimuszki. kupujesz zioła w aptece i sama mieszasz w domu.ja nie miałam owulacji wcale.mąż jeszcze przy okazji miał bardzo złe wyniki i przeszliśmy na zioła. W razie czego napisz na adres cytrynowa@buziaczek.pl. Uważam, zę są naprawdę bardzo dobre.Moim koleżankom też pomagały. Oczywiście nie powinnaś odstawiac leków od lekarza.

Gość ja Lorelay
Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki * ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego Wszystko po 50 gr.: Szyszka chmielu ziele przywrotnika ziele krwawnika liść ruty ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie

Gość gość
hej, ja piłam ziółka 1 cykl i udało się! po zakończeniu 1 cyklu z ziolami zrobiłam test, wyszedł negatywny wiec się zniechęciłam i przy kolejnym cyklu trochę zapominałam o nich aż w końcu całkowicie zaniechałam picia, az tu nagle po tym drugim cyklu dwie kreskiusmiech.gif działają więc pijcie dziewczyny!!! my staraliśmy się 8 m-cy przed ziolkami 1. Liść melisy – 100 g 2. Ziele lebiodki – 50 g 3. Kwiat rumianku – 50 g 4. Ziele macierzanki – 50 g 5. Liść pokrzywy – 50 g 6. Ziele dziurawca – 50 g 7. Owoc rdestu ptasiego – 50 g 8. Owoc niepokalanki – 50 g Z wymieszanych ziół bierzemy 1 łyżeczkę ziół i zalewamy szklanką wrzątku. Parzymy pod przykryciem 30 minut, przecedzamy i pijemy wieczorem. Napar mogą pić oboje małżonków.