Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dentysta

Odpowiedzcie bo umre ze strachu!!!

Polecane posty

Gość dentysta

Mam problem, kochalam sie z chlopakiem , bez zabezpieczenia, i odbylam pelny z Nim stosunek, mial we mnie wytrysk. Okres mialam 22 grudnia, byl to moj 11 dzien cyklu( cykl mam srednio 29-30 dniowy), po 35 godz wzielam pierwsza tabletke postinoru i nastepna wezme za 12 godz. POmozcie mi, mam powody do zmartwien, jakie jest prawdopodobienstwo ze moge, lub jestem w ciazy, czy moge byc spokojna??Prosze bardzo o konkretne odpowiedzi na moje pytania, a nie o pouczanie, czy o umoralnianie mnie jakie to nieodpowiedzialne, poprostu tak wyszlo.A ze to byla niedziela to nie moglam zajsc do swojej lekarz. Pomozcie, z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Gość midian
spoko, po postinorze napewno nie bedziesz, tez kiedys tak mialam, On robi taki mały burdeli kw organizmie ale konkretnie, ciazy nie ma po nim.

Gość ****dzida****
nie bedziesz,to pewne...ale nie pomyslalas o tym wczesniej?? przeciez to bylo oczywiste ze w 11 dniu cyklu to jest wlasciwie dosc duza szansa...bardzo ryzykownie,potem bierzesz postinor...sorry,ale ja bym wolala pomyslec i zaoszczedzic te 60 zl...ale to twoje zycie

Gość podobnie
i na dodatek 11 dnia to pewna cora

Gość vvvvv
znam dziewczyne która obecnie jest w 3 miesiacu ciązy mimo ze zayła postinor -----tabletke wczesnoporonna .........to okreslenie tego srodka jest bardziej dobitne ! postinor brzmi jak cukiereczek .....a tabletka wczesnoporonna prawie jak aborcja............

Gość imbryk
bo za pozno wziela, a zazyty po paru dniach dziala podtrzymujaco na ciaze i tyle i nie wczesnoporonna bo te sa w III i IV PRL'u zakazane od dawna doczytaj lepiej zanim napiszesz bzdury

Gość mi-mo-mu
hmm ... no 11 dzień cyklu to dość poważnie = / ... ale jak wziełaś tabletki ... je można brać do 2 dni po stosunku .. więc raczej nie będziesz

Gość Lekarz_Ginekolor999
vvvvv: postinor to nie tabletka wczesnoporonna, takie tabletki wczesnoporonne sa w Polsce zakazane !!!!!!

Gość postinor jest na recepte

to mialo byc pytanie, czy ta tabletka jest na receptę?

Gość urodzisz kalarepę
A gdzie tam, w każdej drogerii kupisz, jak Aviomarin i Gripex.

Gość kinga20
tak mozesz byc w ciazy ale skoro wziełas w pore postinor to ok na przyszosć wieszze trzeba używaż gumek a sie nie stresowac ale to kazda musi przejsć na właśnej skórze ja tez toprzerabialm a teraz biore piguły i jest super buziaki

Gość makówka
Jak słyszę teksty "tak jakoś wyszło" to robi mi się słabo od braku odpowiedzialności wszystko rozumiem, nawet popieram antykoncepcję w różnych wymiarach ale takiego braku trzeźwego myślenia niestety nigdy nie zrozumiem. Teraz to się martwić i fundować sobie "cukierki postinorki" wybacz Głupota dużego kalibru przecież prawdopodobieństwo jest b. wysokie!! Oby postinor zadziałał !