Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowienia

Wpisujemy nasze noworoczne postanowienia dotyczące zdrowia i urody!

Polecane posty

Gość postanowienia

Ja zamierzam: -lepiej się odżywiać -schudnąć trochę -zacząć ćwiczyć -zlikwidować cellulit To na początek :) A jak u was?

Gość Thazzia
a ja zamierzam więcej sexu uprawiać;),i częściej i efektywniej się uczyć.Amen

Przytyć. Spać więcej. Lepiej organizować sobie czas - by mieć go i dla siebie... Ograniczyć stres. Dbać tak jak do tej pory o cere. Zrobić coś cuiekawego z włosami. A tak w ogole: Być najwspanialszą dziewczyną dla mojego chłopaka, by innej nie chciał nigdy :P Wygrać konkurs architektoniczny dla studentow. Otworzyć galerię :) Miec czas na rysowunek i inne hobby...tak dla przyjemnosci a nie z uczelnianego obowiazku. Pozdrawiam i szczesliwego nowego...

Gość Auri
Wrócić do regularnych ćwiczeń, basenu. Zdrowiej i regularniej się odżywiać. Mniej się stresować. Więcej się uśmiechać:)))))))))))

schudnac do Wielkanocy 9 kg (zaklad z chlopakiem o calkiem pokazna sumke), wiec kobitki potrzebuje Waszego wsparcia. Nie jest mi latwo, 7,5 miesiaca temu urodzilam dziecko, karmie piersia i od tego czasu waga ani drgnie. Malucha po malutku musze odstawic od cyca, gdyz wyzynaja mu sie pierwsze zabki i strasznie mnie gryzie. Tak wiec schudnac 9 kg, prosze o wsparcie, pozdrawiam Walentyna.

Gość anuśkaaaa
Moje postanowienia noworoczne to mniej się stresować, uczyć się systematyczniej, schudnąć 3-4 kg, no i częściej się kochać :)