Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala myszka

dlaczego ludzie umieraja

Polecane posty

Powiedzcie mi dlaczego ludzie umieraja a nam jest tak ciezko po ich smierci:(.Podobno czas goi rany ja w to nie wierze:(.Mi jest caly czas tak samo ciezko:(.

Gość Rotor Wołgograd
sama kiedyś umrzesz i przestanie być ci ciężko więc głowa do góry :-)

ja sie panicznie boje smierci :( jeszcze zyje ale co to za zycie jak nie ma kolo mnie osob ktore kochalam i ktore mnie kochaly.Czuje sie zle ,bardzo zle:(

Gość ludzie umieraja
bo inni sie rodza i nie ma lepszego sposobu na utrzymanie w miare rozsadnego przyrostu naturalnego. Innaczej po prostu bylby za duzy tlok, ot co.

no oki ale dlaczego to tak mocno boli jak juz nie ma bliskich nam osob???czy jest jakies lekarstwo na ten bol???

Gość porucznikowa
Jak jesteś wierząca , to mów sobie , że się zobaczycie w niebie

Gość po to jest wiara w boga

Gość a dlaczego mieliby nie umierac
? chcialabys zyc wiecznie? pomysl jak by to wtedy bylo

nie nie chcialabym zyc wiecznie ale jest mi ciezko bo nie mam osoby do ktorej mozna sie przytulic jak do mamy i sie najzwyczajniej wyplakac:( i wiem,ze juz nie bede miala takiej osoby:(

Mala myszko...nie ma lekarstwa...ale ból powoli będzie się zmniejszać...daj sobie czas...

Gość niekochana juz
przed switami bylam na pogrzebie kolezanki, 20 lat, z dnia na dzien sie dowiedziala ze ma guza, jakiego raka w glowie, dokladnie nie wiem, zmarla bardzo szybko, zostawila chlopaka ktorego bardzo kochala, on ja, rodzicow, PRAWDZIWMY SENSEM ZYCIA JEST SMIERC! PRZYCHODZI TAK SZYBKO I NAWET NIE WIEMY KIEDY, ALE TAK TO JUZ JEST, TRZEBA SIE OSWOIC Z TA MYSLA I TYLE

aaSIA- moze masz racje oby tak bylo,ale naprawde nie raz jest tak ciezko:( ja juz czekam 6 lat aby te blizny sie zabliznily i nic:( caly czas tak samo:(

Gość Hymylylybymy
Mi ostatni zmarła babcia ze strony mamy jest mi tak ciężko bo nie moge patrzeć jak się moja mama męczy.Co moge dla niej zrobić?

Gość dla mnie w ogole zycie
to jakas wielka niewiadoma, dlaczego zyjemy, chodzimy, oddychamy, cierpimy, smiejemy sie itp , a dlaczego nie robimy czegos innego? dlaczego jest wlasie tak jak jest? dlaczego w ogole myslimy i mamy mozgi i sie zastanwiamy? jniby nauka na przestrezni wiekow trozwiazala i nadal rozwiazuje zagadki zwiazane z zyciem, ale tak naparwde nikt nie jest w stanie odpowiedziec na pytania miedzy innymi mnie nutrujace. Co do cierpniea, czasem sie zastanaiwam, czy nie byloby lepiej nie czuc.Zycie (???) stawia nas niejednokrotnie w sytuacjach, ktore nas przerastaja. Jedni wytrzymuja , drudzy nie.Ludzie sie rodza i mieraja i tak kolo sie toczy od milionow lkat, po co?

Mi wyszly niezbyt dobre wyniki krwi.M.in.OBE 104 :(.W tym tygodniu ide do lekarza,zeby mi je objasnil.Bardzo sie martwie.Nie wyobrazacie sobie jaka jestem tym przerażona. Gdyby mi przyszlo umrzeć,nie wiem co bym zrobila.Jestem mloda,mam 21 lat,tyle jeszcze marzen,rzeczy do zrealizowania.W tym swoim krotkim zyciu niczego wiekszego jeszcze nie dokonalam.Nie wiem co bym zrobila dowiadujac sie ze zostalo mi pare miesiecy zycia :(.

Gość dlatego
ktoś kiedys powiedział,że piekło jest na ziemi i nie chodzi wcale tu o wiare