Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norbertynka

PO STOSUNKU ON ZASYPIA A JA....

Polecane posty

Gość norbertynka

mam ochote na dalsze igraszki. Czasem jestem na niego zwyczajnie zła. Czy wszyscy faceci tak mają???

Gość nawet kobiety tak maja

mój tak ma :O tzn nie zasypia ale musi przynajmniej pół godzinki sobie poleżeć z zamkniętymi oczami a ja bym chciała jeszcze się kochać mimo, że podczas stosunku potrafię mieć jeden orgazm pochwowy i kilka łechtaczkowych kurde nie wiem taki temperament mam chyba mimo ze tabletki zażwam i teoretycznie libido powinnam mieć zerowe :D

teoria ja mam tak samo biore pigulki i ciagle chce sie kochac a moj misio musi odczekac przynajmniej pol godz ... ach Ci faceci ;)

Gość mi-mo-mu
Dziewczyno :D ... faceci to nie automaty .. (niestety:)) .. muszą odpocząć by działać dalej :D

Gość mój
hmm my po stosunku przytulamy sie do siebie i tak "odpoczywamy" a później zapalamy obie papieroska....czasami bawimy sie dalej a czasami on....idzie spać hihi

Gość ale dzuiewczyny zmyslacie
jednen pochwowy i kilka lechtaczkowych w czasie jednego stosunku... moglybyscie bajki pisac :O

Gość moj zawsze zasypia
i nie chodzi o to, czy ja mam ochote na seks, ale moze po prostu pogadac chwilę... on niby 5 min cos probuje mowic, ale pozniej mnie przeprasza i zasypia, a ja sie krece w lozku do poznej nocy... :(

Gość milenaaa1
po stosunku ja zasypiam i zasypiam o wiele łatwiej niz bylo by bez0czuje sie wtedy naprawde błogo i rozluzniona jestem a oczy same sie zamykaja czasem oboje zasypiamy a czasem moje slonko oglada jeszcze tv

Gość kasztanowiec
Nie, nie wszyscy. Moj facet tak nie ma i nigdy nie było takiego problemu. Prawdę mówiąc to ja mam nieraz bardziej dość, w sensie zaspokojenia, niż on;-).

Gość margeuritte
wiekszosc tak ma. po prostu nie dopusc do teog zeby skonczyl dopoki cie przadnie nie wykocha. Ja zauwazylam ze dopiero po 3 orgazmach prawie pod rzad przechodzi mi ochota i wtedy moj konczy i idziemy razem spac