Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yopi_kasiulka

co mi jest?

Polecane posty

bardzo proszę o pomoc, czuję że jest coś nie tak ze mną, a to przez gardło, co chwile mnie drapie, muszę odchrząkiwać, robi mi się ropa na migdałkach, nom ogólnie nie podoba mi się to! moja lekarz stwierdziła,że wymyślam sobie choroby na podłożu psychicznym, ale ja jestem normalna i nie tylko ja zauważyłam, że zbyt często mam problemy z gardłem. Mam zrobione podstawowe badania ASO - 116 OB - 14 Wymaz z gardłą wykrył: streptococcus viridians +++ neisseria sp. ++ haemophilus parainfluenzae++ Czy ktoś może się na tym zna i może mi powiedzieć, że te bakterie z gardła są normalne i nieszkodliwe? Proszę bardzo o odpowiedzi!

czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóc? nikt nie robił sobie wymazu z gardła ? czy po prostu na to forum zagladaja tylko kobitki interesujace się swoimi paznokietkami ?!

Gość posluchaj
idz na topik grzybica przewodu pokarmowego , ja tam wyczytalam duzo ciekawych rzeczy jest tak facet nik PASZCZAK madry jak cos , napewno ci odpowie pozdrowka nie martw sie za wczasu....

Kobietki, jak to określiłaś, zaglądają na to forum bardzo często, bo rady i porady na temat pielęgnacji paznokci nikogo nie zabiją ani nie skrzywdzą. A z problemami zdrowotnymi najlepiej udać się do lekarza, bo zaraz znajdzie się jakiś dowcipniś, który stwierdzi, że takie wyniki to na pewno ojaw raka i przeżyjesz horror, zanim lekarz Ci powie, że wystarczy brać antybiotyk przez tydzień...

Gość polecammmm
Polecam forum zdrowie gazety wyborczej,ja bym tego nie lekceważyła.Ale powinien wypowiedzieć się fachowiec.

byłam u lekarza, ale jakoś nie wierzę w jego kompetencje, według niego wszyscy są zdrowi i sobie tylko wymyślają, że są chorzy :/ dlatego zanim się przepisze do innego chciałam skonsultować się z Wami :)