Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatarzynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam zrosty pozapalne-jakie ziola na to........????????????????????????

Polecane posty

prosze o pomoc -to sie ciagnie w nieskonczonosc!Nic nie pomaga! Moze jakis ziola mi pomoga? Doradzcie!

?

Gość czy to sie objawia
lub jak przechodzilas zapalenie jajnikow?

Gość czy to sie objawia

ja mialam zapalenie przydatkow a po 'wyleczeniu'pojawily sie zrosty.

Gość leczylas sie w szpitalu czy w
domu? czym sie obawia zapalenia przydatków? ma sie goraczke? mnie czasami bola przydatki ale nie wiemczy to zapalenie czy nie

leczylam sie w domu,ale po wyleczeniu powstaly zrosty pozapalne -to mi teraz boli.Uczucie jakby bolaly jajniki

Gość a czym sie objawia
zapalenie jajnikow? ma sie temperature, bola?

tak

Gość proba
Sprobuj ginekologa poprosic o czopki Distreptaza - leczenie troche trwa ale jest skuteczne.

Gość ooooooooooooooooooo
ja słyszałam, że bardzo skuteczne jest mieszanka ojca Klimuszki, musisz znależć jego książke i tam na pewno będzie ta mieszanka. Ja wiem o takim składzie z: szyszki chmielu ziela przywrotnika liść ruty ziela krwawnika ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Ale nie wiem niestety jak to tzreba pić, dlatego najlepiej jest znależć książke! POWODZENIA, uda się!!!!!!

zapalenie przydatkow w moim przypadku objawialo sie niesamowitym wrecz bolem w dole brzucha, goraczka i utrata przytomnosci; przechodzilam to dwa razy - za pierwszym bylam leczona w szpitalu (5 dni), za drugim nie zgodzilam sie na hospitalizacje i dostalam antybiotyk do domu, na szczescie nie mam zadnych \"pamiatek\" albo nic o nich nie wiem; z cala pewnoscia takie zapalenie jest mniej prawdopodobne u dziewczyn, ktore stosuja antykoncepcje hormonalna

Gość Mili11
A skąd wiesz, ze masz zrosty? lekarze owszem twierdzą , zę po zapaleniu jajników jest duże prawdopodobiństwo ale ty to stwierdzas jak byś była tego pewna. A druga sprawa, dlaczego lekarz nie przepisze Ci czegoś skutecznego? (sa takie czopki p/zapalne Distreptaza) ale leków powinno byc parę - najpirw nalezy pozbyc sie przyczyny cztli oprawdopodobnie bakterii które wywołują stan zapalni. Jedenlek raczej nie pomoże. Wylecz to jak najszybciej bo nawracające sie stany zapalne mogą być przyczyną niepłodnośći !!

Gość ooooooooooooooooooo
Już znalazłam więc tak: Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki * ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego Wszystko po 50 gr.: Szyszka chmielu ziele przywrotnika ziele krwawnika liść ruty ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie

Gość a zapytam sie
czy ten temat jeszcze kogos zainteresuje?????? ja tez pije od niedawna te ziola moze jest ktos kto rowniez rozpoczal kuracje tymi ziolami a moze komus pomogly?????