Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti_ti

kto chce stracić zbędne kilogramy?

Polecane posty

Gość ti_ti

hejka:)) Po swietach i podczas zimy strasznie przytyłam:(( Chciałabym stracic około 10 kg:P Wiem ze bardzo dobrym sposobem jest odchudzanie się w grupie:)) Bo pare osób wspera sie i motywuje:)) Takze zapraszam osóbki które takze chciałyby stracic swiateczne kilogramy....Ps;może macie jakies dobre sposoby?(tylko bez takic typu:D ......mniej jesc:Dbo to wiem:P)

czesć ti_ti! właśnie szukalam takiego topicu! od dziś zaczynam sie odchudzać to znaczy nie jem słodyczy i kolację o 18 lekkostrawną i kupuje chrom w tabletkach - podbno sprawia że nie chce się jeść słodkości. też bym chciała schudnąć 10 kg. Musimy razem się wspomagać!

Gość TRISTE
przylączam sie chce schudnąc 8kg odchudzam sie juz od tygodnia tzn od tygodnia udaje mi sie bo tak to probuje schudnąc juz od pol roku i z doswiadcenia wiem ze 1000 kcal jest the best nie jem slodyczy i nie jem po 18

Gość TRISTE
aha i nie radze wydawac pieniedzy na chrom bralam przez pol roku to nic nie daje a kupowalam ten drogi i z witaminą b chyba juz nie pamietam

Gość TRISTE
o kurna teraz zauwazylam ze ten topik jest ze stycznia eeeeeeeee tam to po ptakach

Triste możemy go zacząć to co ze ze stycznia. A jak jadłas chrom to nie mijał apetyt na slodkość?

Hej!!! Ja też chciałabym schudnąć.....wystarczy mi tylko 2-3 kg :) i bardzo bardzo bardzo chciałabym spalić ten tłuszcz na brzuszku :(

Hejka! I ja się przyłącze. Właśnie skończyłam kopenhaską z wynikiem ok. 6kg w dół, ale nadwage mam duużo większą więc odstawiłam węglowodany na dłuższą mete i powolutku gubie kilosy!! Potrzebuje zrzucić 20-25kg! :(:(

Gość aga 2000
cześć- ja też chcęsięprzyłączyć. chcę zrzucić6-8 kilogramów. tyb pracy: siedzący. Macie jakiś pomysł dziewczyny? :)

Gość Dianeczka
Hmmm...i co z tym odchudzaniem?nie widze tu zadnych rad.Sama bym chciała schudnąc ale jakoś nie moge sie zmotywowac -wystarczy ze juz drugi tydzien nie pale:)) przytyło mi sie z trzy kilo ale juz czas sie wziąsc za siebie. Wiosna wkoncu idzie. Hmm moze dieta: na sniadanko np płatki z mlekiem,albo ciemne pieczywo z czymś...,albo serek wjejski ze szczypiorkiem albo rzodkiewką.na obiad polecam marchewke z groszkiem a na kolacje wiadomo ze cos lekkiego.moze troche drastycznie ale zapewne efektownie:) do tego polecam cwicZyc.Od jutra z chłopakiem zaczynamy biegac.

Gość aga 2000
p.s. jak się zrobić na czarną?

Gość Dianeczka
Aha no i wiadomo całkowiecie wykluczyć słodycze(jak ktoś bardzo lubi to najlepiej stopniowo sie odłuczac je jesc.jak człowiek wogle ich nie je to nawet nie ma na nie wogle ochoty,a wiadomo ze raz na jakis czas kawałek czekolady nie zaszkodzi.

Gość Dianeczka
zafarbować sie na czarno hehe

Gość Dianeczka
aha no i jeszcze polecam czerwoną herbatke pur-er.Najlepeij z trzy dziennie jak nie wiecej.

Gość aga 2000
dzięki dianeczka

Gość moniagg8236166
SPRZEDAM MERIDIĘ, ORYGINALNE OPAKOWANIE, KURACJA MIESIĘCZNA - 260 PLN!!! WYSYŁKA ZA POBRANIEM, MOZLIWOŚĆ SPRAWDZENIA ZAWARTOŚCI PACZKI. Siss26@vp.pl

Gość chudnę z wami
Laski w aptece jest ziolowy lek o nazwie Wagavit(ok.25zl)na mnie działa super!!!Spróbujcie

Gość dredka
Hey! Ja swoje odchudzanie zaczynam od dzisiaj. Ale nie myślałyście o jakimś naturalnym spalaniu tkanki tłuszczowej? Jakoś nie ciągnie mnie do herbatek itp. Wprost załamałam się moją "zimową" wagą. Przytyłam aż 8 kilo! I w sumie tyle właśnie chcę schudnąc. Nawet już mam karnet na salkę rekreacyjną (siłownię- co najważniejsze bez facetów) Powodzenia!

Gość sija
hej!! ja tez chce zrzucic 10kg!!! wiem ze biore sie do tego pozno ale czasu nie mialam...2dni temu skonczylam sesje i studia:) siedzialam miesiac na tylku ,jadlam i tylam!!!zalosne!!:/ od dzis zaczynam..wile razy stosowalam diety i tabletki odchudzajace(nie warto!!).jedyne co mi zawsze pomagalo to systematyczne jedzenie co 4 godziny i rower + cwiczenia!!a dieta glownie bialkowa...wiec od dzis to samo!!trzymajcie prosze kciuki bo naprawde przytylam ostro:(

Gość Tygryscaaa
Ja schudłam 10 kg w 1,5 miesiąca i postanowiłam się podzielić z wami moim sposobem :) No więc tak: po 18 już nic nie jadłam i codziennie ćwiczyłam z godzinkę różne ćwiczenia typu brzuszki, przysiady, wykroki +45 min. na rowerku+ karnityna!!!(najlepiej w płynie-taką można kupić na allegro, 2 butelki 0,5-50 zł) . No i oczywiście trzeba zrezygnować z alkoholu. Moim zdaniem warto bo efekty są nieziemskie :)

matko boska.... jak ja bym schudla 10 kg to by bylo pieknie...przecudnie.... czas ruszyc dupe za przeproszeniem

Gość gość
odgrzewasz stare kotlety z 2006 roku ?