Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zniesmaczona i smutna

Czemu oni są takimi potworami ??

Polecane posty

Nie wiem może ja jestem jakas nie normalna ale mam pecha do facetów. Już drugi raz mi sie to przytrafiło najpierw mąż mnie zostawił dla innej kobiety,ale to nie jest najgorsze tylko to ze zmieszał mnie z blotem potraktowała jak szmate zmieszal mnie z błotem chociaż ja nigdy go nie zdradzilam i nie skrzywdziłam. Poznałam faceta był miłu czuły spokojny róznie bywało jak to w związku ale zaczoł wywierać na mnie presje i chciał żebym robiła co jemu odpowiada wiązało sie to też z seksem właściwie głownie z tym. Ja nie chciałam zaczełam sie buntować to sie dowiedziałam takich rzeczy że poprostu byłam w szoku to co on mi powiedział i jak mnie ranił pisząc smsy to nie mieści sie w głowie I za co za to że go kochałam? Może ja mam jakas wade sama już ie wiem co myśleć pomóżcie mi!

Gość ti_ti
Hejka:)) Nie martw się:)) Znajdziesz kogos wartego Ciebie:)) A co do tych kolesi to serio miałas pecha...ale czemu byłas z Kims kto Cie do czegos zmuszał tym bardziej jesli chodzi o seks....?!Wiesz może jestes zbyt ugodowa:P Trzeba sie stawiac i to ostro:) Bo inaczej za duzo sobie pozwalaja:P Najwyzej odejda ........ale Ty przynajmniej bedziesz wiedziała ze nie dałas sie ponizać.....pozatym jesli koles Cie nie szanuje to gdzie tu miłosc?!Nie smutaj:)) i trzymaj się:)) I nie mysl o tym kolesiu:)

Gość ti_ti
Wiesz ja jestem jeszcze bardzo młada:)) Ale ucze sie ze koles to zabawka:)) to On ma robic to czego ja chce:P A ja wtedy bede dobra dla niego:)) Tylko trzeba tak tym kierowac zeby On myslał ze to On zadzi:))

Gość dotiti
masz racje faceta trzeba traktować jak zabawke wtedy sie przekonamy po jego zachowaniu czy mu naprawde zależy