Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyneczka

Kto wie...Apart???

Polecane posty

Gość justyneczka

Czy ktoś wie gdzie w Polsce można nabyć odzież firmy Apart? I czy to w ogóle jest dostępne w Polsce, bo coś mi się wydaje że nie. A może znacie jakieś adresy zagranicznych sklepów wysyłkowych??? Albo wiecie co to jest OTTO-hurt (bo tam podobno można zamówić coś teh firmy). Szukałam w Internecie,ale nic nie znalazłam. Może ktoś pomoże.

Gość Mila_Malutka
z tego cow iem to oni bizuterie tylko maja.. A czy sa ciuchy to nie mam pojecia..

Gość lubie frezje
ogólnei jest tego dużo na allegro wpisz tam w wyszukiwarce apart i już :)

Gość justyneczka1
Wiem, że na allegro można kupić odzież tej firmy, ale oni tam na tym zarabiają i to pewnie niezłą kasę. Byłam ciekawa czy samemu można to kupić, albo zamówić przez sklep internetowy. Może jeszcze ktoś coś wie???

Gość justyneczka1
lubie frezje --> a kupowałaś może cos z tej odzieży (nawet na allegro)? Możesz powiedzić coś więcej o jakości, bo zdjęcia wyglądaja zachęcająco, ale czy to nie jest przypadkiem zasługa dobrego fotografa???

Gość himera
Napewno ta firma produkuje odzież, wiem bo prowadzę sklepik z odzieżą używaną i często trafiają mi się ciuszki tej firmy więc proponuje ci porozglądać się w sklepach tego typu tyle że pytaj o kraj pochodzenia odzieży Apart występuje w partiach odzieży z włoch i francji.