Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizaż

Jakie pytania zadałybyście wizażystce/stylistce?

Polecane posty

Gość Tina87
Jaka paleta barw mi pasuje:] -> choc wsumie wiem co lubie;) jaki zapach perfum jest stworzony tylko dla mnie.. i co wartobyloby u mnie poprawic;) Wsumie to duuuzo pytan by sie znalazlo...

Gość czy poszla na wizaz
bo nie zdala matury?

Gość jak ma styl

wąskie ramiona i mały biust, brak wcięcia w talii, grube uda - to mój pierwszy problem - na co powinnam zwrócic uwage aby nie wygladac gorzej niz wygladam. Ogólnie jstem w miare szczupła. drugi problem: grube łydki - wcale nie chodze w spódnicach bo sie wstydze. Jaka długosc spódnicy najlepiej wygląda przy grubasnych łydkach? pozdrawiam

Gość wizaz
niestety ale na grubej lydce najlepiej wygladaja spodnie dlugie.. ewentualnie w lato mozna nosci krotkie.. jednak jest jeden trik do krotkich spodenek.. a mianowicie trzeba na kostchach zawiazac siemego koloru chustki.. i zrobic 2 supeli.. najlepiej z jakiegos delikatnego materialu.. efekt jest znakomity.. bardzo wydluza to nogi.. i zakrywa nasze mankamenty- czyli grube kostki.. 2 sposob to chodzic w lecie ze spuszczonymi majteczkami.. tuz u samych kostek.. jest to metoda bardzo atrakcyjna.. i gwarantue- kazdy facet( a nawet kobieta!!) bedzie sie za Toba ogladal:D: buhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa