Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Byku

zrozumcie że do 22-23 lat dziewczyna jest jeszcze DZIECKIEM !!!!

Polecane posty

są dziecinne, naiwne,smieja sie z byle gówna , popisują w towarzystwie chłopaków,zachowują się dziecinnie wobec mężczyny który wpadł im w oko,maja mgliste pojęcie o relacjach kobieta-mężczyna zaczerpnięte najczesciej z produkcji typu \"M jak miłość\" czy \"KLAN\" papa

Gość za to faceci są gnojami zawsze
bez wzgl na wiek :p niedojrzali emocjonalnie gówniarze i maminsynki :p

Gość Wiolka28
Mam 28 lat i dopiero od 3 lat myślę o trwałaym zwiazku. Poza tym kiedyś nie byłam nawet w połowie tak dobra w łózku. A jakie mam potrzeby....

Gość fifka22
po czesci masz racje ale pamietaj ze nie we wszystkich przypadkach! nie jedna 20-ka przezyla w zyciu wiecej od Ciebie....

Własnie Wiolu Dopiero ok 25 roku zycia dziewczyna wie czego chce od zycia. Potrafi podejmować DOROSŁE decyzje - choc to akurat niejest regułą.

Gość kukuła
Byku, a ile masz lat?

Gość a faceci kiedy potrafią
podejmować dorosle decyzje????????????????? :p

Gość carisa
A ja sie z tym zgodze. Mam 22 lata a czuje sie jeszcze gówniarą.Niewiele wiem o zyciu i zwiazkach. Chce się bawic ,szaleć a tu co poniektóre koleżanki zakładaja rodziny, rodzą dzieci. Przeraża mnie to. Oczywiście udaje dorosła, staram sie myslec powaznie ale tak naprwade to mam jeszcze w głowie takie wściupźdźiu ;)

Gość ja nie jestem dzieckiem
Gówno prawda.Ja mam 23 lata i umiem sama radzić sobie w życiu a nie tak jak mój 36 letni były chłopak wiecznie właził w tyłek swojej mamusi i nawet gadał,że nigdy nie zapraszał do siebie kolegów,bo mamusia mówi,że to jej przeszkadza.Przecież to chore!! A Ty gadasz ze laski sa dziecmi?A Wy kiedy dorośniecie?Po 60-tce???

Gość 21 latkaaa
a ja lubie pśćiu bździu i nigdy z tego nie wyrosne :)

Gość carisa
Faceci oczywiście tez sa dziecinni i to nawet w wiekszości

Gość i miej siubździu
mlodość ma swoje prawa! jeszcze zdążysz wyjść za mąż i urodzić dzieciaki! ;) czy ja Byku dostanę odpowiedź-w jakim wieku faceci podejmują dorosle decyzje i są dojrzali emocjonalnie? :p

Gość slodyczzzzzzzz
Byku Ty masz chyba jakieś problemy ze sobą współczuje

Gość kukuła
Byku chyba przygrzał rogami w jakis płot i doznał silnego wstrząsu, wię nie uzyskamy już odpowiedzi na nasze pytania

Gość 21 lat
i zgadzam się z bykiem. która protestuje to tylko potwierdza o czym on mówi.. "jestem dorosła i już!" tak myslalam jak mialam 18 lat wyrabialam dowód ;) a teraz z kazdym rokiem usmiadamiam sobie, ze daleko mi jeszcze do dojrzalości...

Gość carisa
Byku napisal nam papa na samym poczatku :)

Gość kukuła
czyli przemówił do nas z pozycji wieku sędziwego, z ojcowska troską

Gość odejdz
a facet do 30 lat jest dzieckiem-to chyba jest jeszcze gorsze :P

Gość tak czy siak ma racje

Gość i co w zwiazku z tym ze
ma racje i co??? wiecej jest glupich facetow,niedojrzalych,nad tym radze sie zastanowic🖐️ Zazwyczaj starzy i glupi do potegi!

Gość tak czy siak ma racje
to skoro faceci są niedojrzali to poco łączą się te inteligentne dorosłe kobiety z kretynami?

Gość i co w zwiazku z tym ze
nie wiem,na szczescie mnie to nie dotyczy

Gość Plumciaaa
Generalizujesz Byku... bo choc prawdą jest, że wiele dziewczyn przed 22-23 rokiem życia jest jeszcze niedojrzala i dziecinna, to znajdzie sie rownie wiele takich, ktore mają już w pełni ukształtowany światopogląd i wiedzą czego chcą od życia. Sama mam 20 lat i zupełnie nie pasuje do Twojego opisu :) Wierz mi dzieckiem nie jestem już dawno... Chcesz sie dowiedziec dlaczego? Zajrzyj na topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3170719

Zgadzam sie z Palmcia z tym ze i Byku ma racje w dużej czesci.Dziewczyny nie denerwujcie sie..mam 24 latka i pare zwiazkow za soba teraz rozstalem sie 22 latka ktora twierdzi (tak wychodzi z jej gadania) ze boi sie odpowiedzialnosci i doroslosci ale jednoczesnie zazdrosci kolezankom która maja juz stalych facetow i zaczely sie dorabiac wspolnie z nimi i gdize tu zrozumienie?? aaa i nie jestem jakims tam zazdrosnikiem czy zamykam w klatce..chciala to wychodzila na imprezy ze znajomymi.... I na koniec StwierdzenieGdy przy rozstaniu zapytałem sie jej czy mnie kocha??odp Pewnie tak tylko nie potrafie tego jeszcze zauważyc i co na to powiecie??

Nasze postawy, poglądy i charaktery kształtuja się do 25 roku życia, po niej jesteśmy mniej podatni na jego zmianę i na wpływy środowiska - innych ludzi, dlatego nie powinno się podejmować decyzji na całe życie w wieku np.20 lat. Dityczy to zarówno mężczyn jak i kobiet.

Gość Gwoździkowa
A ja mam 28 lat i dalej jetem niedojrzała. Nie mam ochoty na dzieci , na stabilizację. Faceta mam , ale na razie chcę się bawić z nim , a nie z dzieckiem. Nie bawi mnie gra w dom , nie zależy mi , żebyśmy mieli własny dom czy mieszkanie , w wynajmowanym mi tak samo dobrze. Więc nie tylko w wieku 22 lat można być niedojrzałą kobietą :P

o dojrzałości nie świadczy fakt czy chcesz mieć dzieci, ale czego chcesz od życia tak ogólnie. Bo znam pare przykładów gdzie 20 letnia panna młoda po roku odchodziła od męża bo zachciało się jej zacząć życie i studia za granicą bez niego, albo 21 letniego męża, który się odkochał po 2 latach. chodzi o to, ze w tak młodym wieku nie powinno się podejmowac decyzji nie poznawszy innych ważnych zyciowych opcji - studia, podróże, inni facdeci/kobiety, praca, itp.

Zgadzam się. Większość topików na tym forum potwierdza to w 100% Ja w takim wieku też nie za bardzo wiedziałam czego chcę od życia . Byku - :) - gratuluję odwagi (chociaż i tak pewnie te wszystkie \"dorosłe\" cię zlinczują)