Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedna.na.milion.

Wklejamy linki do swoich zdjęć!! Poznajmy się!!

Polecane posty

Kurcze, fajny temat,a ludzie sobie znow jaja robia. Ja co prawda nie mam swoich fotek na kompie,ale chetnie was poogladam ;)

zabka, ja chyba jako jedyna wklilam swoje zdjecia. szkoda. wiec tlyko mnie mozesz poogladac, chyba ze chcesz jakis \"ludkow\" sciagnietych z neta ;)

Gość mnie się też podobasz
Dobra, usuwam plik

Jedna na milion-faktycznie ladna jestes. I fajnego masz chlopaka-sympatycznie wyglada. A ile masz lat?

Ja bym sie nie wkleila. Wole byc anonimowa ;) Jeszcze by mnie jakis znajomy z pracy wyniuchal :P Swiat jest maly... Gora z gora sie nie zejdze, a czlowiek z czlowiekiem tak :)

Gość lidka lidka lidka
ojej jedna na milion wkleila specjalnie zeby to sie nia zachwycac, koszmarne to ;)

Kurcze,a myslalam,ze topik sie fajnie rozwinie i was sobie poogladam ;)

Dresiarz. On ma 24 lata. a czy to takie wazne? Dawajcie swoje zdjecia! tez chce poogladac!! A co do osob, ze niby moge byc tlusta :) mam 175 wzrostu i waze 57 kg ;]

Gość lidka lidka lidka
ale na cholere pokazujesz swoje zdjecia na forum? malo ci w albumie rodzinnym/?

no zabka. ludki zajeli sie moim zdjeciem, zeby czasami mi dowalic. ehhh.. sa ludzie i \'ludzie\' nawet nie dadza swoich zdjec, a najwiecej obrazaja.:) tez chcialabym pooglafdac:) jak sampoczucie zbako? ja chyba pojde sie pouczyc. bo w sobote kolo ;)

Droga Lidko!! Dalam swoije pierwsze zdjeice, zeby inni tez pokazali!! chcialam was poznac!! ale widze, ze Ciebie nie warto. skoro odrazu z wyzwiskami lecisz. Wara stad. nie psuj topiku.

Wiesz...jesteś śliczna. Ale tak naprawdę, chciałbym mieć taką szczupłą i roześmiana dziewczynę jak ty! Chciałbym się z nią móc kochać. JESTEŚ BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że charakter masz w porządku.

Gość a tak na marginesie
to z voila było prawdziwe :D :D :D

Gość lidka lidka lidka
wow,ale mi nagadalas teraz potulnie pojde do siebie do pokoju zalosne naprawde nie warto dyskutowac z toba , p.s nie obrazam cie tylko , jesli uwazasz ze pytanie po co wkleilas zdjecie jest obrazliwe no to malo rozumiesz papa milego dnia ;)