Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaka

żywienie 9 latka

Polecane posty

Gość kasiaka

Ile może zjeść 9 latek??? Mnóstwo.. Właśnie zrobiłam 5 kromkę chlęba mojemu synowi i chyba na tym się nie skończy, czy Wasze dzieci też tak jedzą??????

Gość agula32
Mój je mało ale często.a jak jeat u twojego syna z wagą?

Gość mama 7-latka
mój syn na śniadanie kanapek z np.twarożkiem zjada góra dwie.Ale po południu z ulubioną Nutellą-potrafi nawet sześć.Dodam ,że jest szczuplakiem i do otyłości daleka u niego droga.

Gość fitopa
Ja mam 4 latka i na śniadanie zje duże 3 kromki, jest chudzina:) nie wiem ile będzie zjadał w wieku 9 lat:o dodam, ze jest dziekciem bardzo ruchliwym i łakomym na prawie wszystko do jedzenia

Gość fitopa
z nutella to nie ograniczoną ilosć mógły pochłonąć. Chyba taka jego natura żarłoczna;)

Poczekaj aż skończy 16 lat ;) Mój zjadłby konia z kopytami (i Nutellą ;)) Skoro nie robi się gruby to nie ma się o co martwić, niech je ile chce, widać potrzebuje :)

Gość kasiaka
Mój ma 150 cm i 40 kilogramów, ale jedzenie, które pochłania to naprawdę masa!!!!Ostatnio uwielbia świeży chleb z masłem wędlinką serem keczupem i ziołami prowansalskimi...a mam jeszcze młodszego - podobnie tyle że jak mały sumo wygląda- na bilansie 6 latka...132 cm, 3 kilo...

Gość agula32
Hej Kasiaka!A ten wysoki wzrost u twoich dzieci to po kim?Po tobie czy po ojcu?Bo twój młodszy jest wyższy od mojego 10-latka.Jestem w lekkim szoku.Ale skoro tyle je co piszesz to widocznie tyle potrzebuje bo jest w momencie rozwoju wzrostowego.Ciekawa jestem kiedy mój tak wyskoczy w górę.

Gość kasiaka
Młodszy ma 132 cm i 36 kilo uciekła ma cyfra, chyba po tatusiu tacy...Dziś musiałam im kupić trykoty na 152 cm i 140 ...dobrze, że w 5-10-15 jest super wyprzedaż.....

Mój dla przykładu 9-cio latek waży 21 kilo !!!!!!!!! przy wzroście 134cm i na śniadanie 1 kroma potem obiad ok. 17 00 drożdżówka i na kolacje 1 kanapka nic nie przekąsi w ciągu dnia no chyba że chipsy ale jest zdrowy ( od dwóch lat wcale nie chorował ) choc 3 razy w tygodniu po 2 godz. trenuje piłkę nożną i 1 raz chodzi na basen jest w 1 centylu ale lekarz powiedział żeby mu nie wpychac puki jest zdrowy bo każde dziecko jest inne i samo sobie reguluje ile ma zjesć - nigdy syn nie miał anemii