Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaasmin

Dlaczego tusze do rzes na allegro sa TAKIE TANIE!?

Polecane posty

Gość Jaasmin

pytam bo niby gwarantuja ze w 100 pr oryginalnwe ale nie wiem jak to mozliwe..nie znam sie czy ktos moze nmi odpowiedziec

Gość ja kupilam tusz
do rzes firmy lancome - niby mialbyc oryginalny-kosztowal 5 razy mniej niz w sklepie, ale... sama nie wiem czy byl oryginalny... nie odpowiadal mi ale czytalam ze on po prostu nie jest okey w rzeczywistosci rowniez. Czesto jest tak ze ktos ukradnie w jakis sposob 200 tuszy oryginalnych i chcac sie ich szybkio pozbyc sprzedaja je na allegro niedrogo... to kwestia sprzedawcy - nikt ci nei odpowie czy tusze sa tam oryginalne czy nie...:)

Gość Naiwni jesteście
to wszystko podróby z Turcji i innych krajów tak samo jak wody toaletowe, wyglądają dokładnie jak orginały a kosztuje 70 zł za 100ml np. Chanela czy Diora Pracuje w tej branży (tzn. orginalnej ;-) więc wiem co mówię.

Gość kaszana
Zgadzam się z poprzednikami. Nie wiesz co bierzesz na allegro. Ja kupuje w sklepach internetowych i porównuje ceny kosmetyków za pomocą ceneo.

jesli uwazasz ze to podroba i masz na to dowod zglos allegro ! oni zniszcza oszusta ktory to rozprowadza :)

Gość Jaasmin
hmm ale czy moze byc podroba skoro wyglada nawet jak ten prawdziwy?? identyczie? sama nie wiem.. ale faktycznie, ceny duzo duzo nizsze...jeden facet - sprzedawca powiedzial mi ze dlatego ze on sam jezdzi do Francji i sprowadza - stad taniej. no nie wiem czy ryzykowac.

Gość livia25
ja kupilam maskare lancome na allegro na obrazku wygladala niby orginalnie ale w rzeczywistosci podroba jak niewiem w dodatku milam dla porownania jeszcze koncowke orginalnej w domu ta z allegro smierdziala jak niewiem i pare rzeczy na opakowaniu bylo innych !!!to jakies tureckie podroby byly !!!