Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa

samotnosc mnie zabija kto tak ma

Polecane posty

Gość jaaaaaaa

chce miec faceta czy to az tak duzo zeby muc sie do kogos przytulic posiedziec pogadac:(

Gość Eteo
Wpadnij to pomyślimy :D

Gość setuchna
nie chcesz az tak duzo,ale sama powiedz w czym problem? pamietaj,ze każdy odnajdzie ta swoja milosc.

Gość jaaaaaaa
:)

Gość Eteo
O! Pogadać mozemy juz teraz co prawda na forum, ale to zawsze cos :)

Gość Szef Komisji
Brawo ! Właśnie wygrałaś paczkę draży kokosowych za założenie dziesięciotysięcznego topiku o tym, że baba szuka chłopa :)

Gość jaaaaaaa
w tym ze zawsze jest cos nie tak albo dosje koszta albo ja nic nie czuja a on sie stra zakezy mi na jednym bylam z nim ale roztslam sie z powdu jego bylej mma znow dola przez to ze jestem sama czy to jest a ztak dziwne ??wiem ze pisze bez sensu i nietrzymi sie to ale juz mam dosc chce miec kogos ale jak?? jak natym co mi zlazy niegadam z nim i chyba na kogos

bo nic nie można na siłe.za bardzo chcesz kogoś miec. poczekaj a On sam Cię znajdzie.

Gość jaaaaaaa
oddam te draże kokosowe temu, kto zrozumiał, o czym piszę w swoim ostatnim poście :classic_cool:

Gość jaaaaaaa
ale ile zmona czekac juz rok czekam i co nic?? samotne weekdny dobijajce co zrobic zeby pzonac kogos byc z nim?

Gość Eteo
Wyluzuj, bo cie zasypiemy drażami :) Cierpliwość, cierpliwość i jescze raz cierpliwość... :)

Gość jaaaaaaa
sorki za byki ale teraz jest np taki moment ze moglbym wykrzyczec calemu swiatu ze mi zle ze tesknie za kims.. a jeszcze wczoraj twierdzilam ze mi przeszlo:( czemu tak mam

nigdy nie wiadomo kiedy On sie pojawi.ja po rozwodzie byłam bardzo długo sama.Ale wkońcu On sie pojawił.

Gość jaaaaaaa
co robic?

Gość jaaaaaaa
i jak to znioslas? wiesz moi znomi maja kogos niketorzy juz maja rodziny a ja sama bo zawsze jak juz jest ktos to sie wpakuje jakies swinstwo:(

szczerze mówiac nie wiem co Ci odpowiedziec poprostu czekaj i bądz cierpliwa

Gość Eteo
Ja zaczynam się zastanawiac nad sobą jak nie mam zajęcia, znajdź sobie jakieś, całkiem niezłym lekarstwem :) jest pracoholizm :)

było mi naprawde ciezko.w rodzinie wszystkie kuzynki z mezami ja zawsze sama.wśród koleżanek tez zawsze sama.ale jakos to zniosłam 2 lata byłam sama i ten czas cos mnie nauczył.naucz sie cierpliwości.wszystko w swoim czasie.i na Ciebie przyjdzie czas.zobaczysz.

Gość jaaaaaaa
dzieki wam a ja wlasnie mam tydzien urlopu i jak tu nie zwariowac??:(

ETEo ma racje ja wpadłam w pracoholizm to nie pozwalało mi tyle myślec i dołowac sie.

Gość jaaaaaaa
dzieki pojde polze sie puszcze jakas dobijajaca muzyke i........ ale korci mnie napisac sms do niego a ho juz dawno nie pilam to on sie odewal ostnio a ja nie odpislam mu

Gość jaaaaaaa
wiecie jak to jest w domu zawsze sie cos znajdzie do roboty ale niechce mi sie nie mam ochoty wole sie uzalac nad soba minie mi ale kiedy bo zawsze mija i przychodzi zazdroszcze wam wszytkim co macie faceta ah jak wy sie macie dobrze

Gość Eteo
No ja nie mam dziouchy ale nie zanoszę się łzami, wyluzuj, fakt ze fajnie czasami wybrac sie z kims gdzies, ale zawsze są przyjaciele, nie?

Gość jaaaaaaa
no tak sa ale oni nie zastapia faceta:( ok na dzis koniec uzalania sie ide spac.................

widzisz teraz mam kogoś ale 2 lata byłam sama grunt to nie użalac sie nad soba. czemu nie wyjdziesz gdzies z paczka przyjaciół albo nawet sama.siedzac w domu nie poznasz nikogo.

Gość Eteo
idz spac jutro tez jest dzien, a propos znalem kiedys kogos takiego jak ty :) Chyba nie dalas mi kosza :)

Gość jaaaaaaa
Eteo co mas zna mysli kogos takiego jak ja??????

Gość Eteo
"ze zawsze jest cos nie tak albo dosje koszta albo ja nic nie czuja a on sie stra"