Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorący chłopak

Krwawienie z nosa - trzeci dzień z rzędu!

Polecane posty

Czy to może być coś poważnego? Zaczęło się we wtorek (gdzieś tak o 6:30 rano - niedługo po wstaniu z łóżka), no i wtedy sporo tej krwi poleciało. Wczoraj i dzisiaj też się pojawiło choć już nie w tak obfitych ilościach jak przedwczoraj, ale też w mniej więcej tych samych godzinach.

Gość Lilia_1818
nie martw sie jak masz to pierwszy raz prawdopodobnie masz chore naczynka( brak witaminy c) lubv jestes oslabionyny.. wiem cos o tym mam wysuniete za bardzo naczynka w lewej dziurce i sa bardzo kruche i czeto pekaja nio ale nikt nie umieal mi pomoc ... radze ci wypoczac i zaczac brac witaminy a zobaczysz ze minie

Gość idź do laryngologa
a na razie - rutonoscorbin, albo ascorutical forte. Skuteczna jest też cyclonamina, ale chyba tylko na receptę

gorący- radzę wybrać się do lekarza pierwszego kontaktu. Da Ci coś na wzmocnienie organizmu i problem z głowy. Miałam takie krwawienia z noska+ zawroty głowy przez niedosypanie, przemęczenie, egzaminy i stres... pozdrawiam ciepło :)

Gość uczulona na aspiryne
a mopże aspiryne brałeś bo ona rozrzedza krew i niektorzy nie moga jej brac tak jak na przyklad ja a u mnie objawem byly bardzp obfite krwawienia z nosa