Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzeba

czeste sikanie

Polecane posty

Gość potrzeba

jestem kobieta, czesto biegam do toalety mimo iz nie pije za wiele, nie rozumiem swojej fizjologii, ostatnio staje sie to dla mnie uciazliwe - nawet co pol godz do kibelka, dodam ze nie mam problemu z niedotrzymaniem moczu, ktos cos doradzi???

Gość ja wiem co ci jest
dziewczyno idz do ginekologa bo napewno masz zakazenie drog rodnych i stad te czeste sikanie.tez tak mialam i szybko sie wyleczylam

Gość bliżniak
Radzę powiedzieć o tym lekarzowi,jeśli jest todla ciebie ucviązliwe,co pół godziny znacznie za często...Niwe będzie tu nikt tobie wymyślał co ci jest,najlepiej zapytać lekarza...

Gość potrzeba
blizniak - masz racje ale dla mnie do tej pory wydawalo sie to normalne, tylko ze jest uciazliwe, a co do zakazenia drog rodnych, to na czym polega leczenie? pytam "ja wiem co co jest" i czym wywolane jest zakazenie

Gość ja wiem co ci jest
wiesz co ja akurat mialam tak ze dodatkow odczuwalam swedzenie w wiadomej czesci ciala:)i zaraz potem zaczelo sie sikanie co pol godziny.Jak poszlam do gina to powiedzial ze bardzo latwo przenosi sie kobiece choroby na uklad moczowy i przepisal mi jakies tam tabletki i ustalo i jedno i drugie

Gość Zuzza
Hey Potrzeba Mozesz miec SRODMIAZSZOWE ZAPALENIE PECHERZA MOCZOWEGO. zasugruj to swojemu urologowi jesli on na to nie wpadnie.Po zbadaniu moczu na bakterie , jesli posiew jest jalowy to sa szanse ze masz wlasnie to.Niestety , ani etiologia,[ skad to sie bierze ]-ani leczenie jest- jak dotad nieznane. Posiew jednak najpierw.Potem tylko cystoskopia i juz bedziesz wiedziec na 100% z czym masz do czynienia. Kliknij sobie na haslo w kompie -SRODMIAZSZOWE ZAPALENIE PECHERZA MOCZOWEGO a bedziesz expertem od tych spraw..Tez to mam , czekam na cud, a te sie ZDARZAJA! to nieprawda ze ich nie ma .:)) -SERIO! Glowka do gory ,nie jestes sama! Trzymaj sie. Posiew, cystoskopia , i wszystko juz wiesz.