Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamionacz

Elektryczna szczoteczka do zębów, która najlepsza?

Polecane posty

Gość kamionacz

Jaką polecilibyście mi szczoteczke elektryczna. Do tej pory uzywałam tradycyjnych i nie chce,żeby sprzedawca mi jakis kit wcinął, bo nie mam o tym pojęcia. Jak długo trzymaja w nich baterie? Prosze o pomoc

Gość przewodniczka
Wiesz co, ja uzywam Brauna D8011 i zadowolona jestem. Wkładam alkale i starczaja na długo. moi znajomi polecają Philipsa Sensiflex i ttez go chwalą. Możesz przy wyborze sugerować się opiniami uzytkowników na stronce www.ceneo.pl/Elektryczne_szczoteczki_do_zebow. Jak porónasz tam ceny ich w róznych sklepach to na 100% nie przepłacisz. Róznica w cenach może nawet wynosić kilkadziesiąt złotych, więc nic nie szkodzi wesprzeć się tymi podpowiedziami na tej stronie.

Gość Ki-ki
żadną - mam stomatologa w rodzinie i wiem, że gdybyś chciała dokładnie wyczyścić zęby szczotką elek. to musiałabyś na to poświęcić z 15 minut - chyba że masz na to ochotę tak za każdym razem.

Gość iśkaaaa
ki-ki -> Co Ty opowiadasz??????????????? Od 5 lat uzywam elektrycznej szczoteczki (Braun) i teraz jak czasem gdzies wyjade i zapomne jej i kupie zwykłą szczoteczke w sklepie to czuje nawet po 10 minutach mycia jakbym miala nadal osad na zębach. Elektryczne szczoteczki nie da sie porownac ze zwykla- elektryczna ma małą głowke, wiec dociera wszedzie, nawet do trudno dostepnych miesca (np. tylna cześć zębów przednich) i daje duzo wieksze uczucie czystosci! Bez porownania! nie wyobrazam sobie teraz myc zębów zwykla szczoteczka Polecam Brauna

Gość Ki-ki
to subiektywne uczucie i przyzwyczajenie - zwykła, prawidłowo używana jest lepsza

Gość hataszek
Aby pasta była w żelu. Po prostu unikajcie byle jakich produktów, pasta nie powinna być gęsta. Przy gęstej paście zwyczajnie sami sobie gwarantujecie problemy, a chyba nie tędy droga, co nie?

Szukasz elektrycznej szczoteczki w rozsądnej cenie i nie wiesz którą wybrać. Skorzystaj z przeglądarki cenowej http://www.cozacena.pl/ Na tej stronie internetowej porównasz sobie ceny szczoteczek. Oszczędzasz czas oraz pieniądze wszystko masz w zasięgu ręki nie wychodząc z domu i biegania po sklepach. Serdecznie polecam.

Gość gość
U mnie bardzo dobrze sprawdza się Panasonic. Czyści bardzo dokładnie i precyzyjnie, w ogóle nie podrażnia dziąseł a moje zęby są znacznie bielsze.