Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizmokotek

gdzie ci mężczyźni...

Polecane posty

Gość gizmokotek

czy juz nie ma fajnych ludzi na tym świecie???zostali sami frajerzy czy co?????

Gość lis pustyni
no ale podobno znasz jednego fajnego starszego wiec dlaczego piszesz takie rzeczy ? nie ma fajnych ludzi jak widac oprocz Ciebie na swiecie . chyba zostalas sama

Gość gizmokotek
poprostu zostalam bardzo zraniona...

Gość gizmokotek
ale gdzie jacku bo jakos mi sie nie chce wierzyc zeby taki oprych jak ty byl fajny juz mi z daleka zalatujesz zdesperowanym prawiczkiem ... i jeszcze ten badziewny opis ... zenada jacku ... musis odejsc jestes najslabsym ogniwem .

Gość gizmokotek
e no!!!ktos sie podszyl pode mnie!!!

Gość podszywacz no. 1
przepraszam tak jakos wyszlo mam nadzieje ze sie nie obrazisz :) wiesz czasem jak mi wszystko ladnie sie w topiku zgra to nie potrafie sobie odmowic kulturalnego! podszywu mimo ze czasem zabierma glos w powaznych dyskusjach na tym forum i sam sie staje ofiara podszywaczy :)

Gość tak to był
baaaaardzo kulturalny podszyw. nie ma co...

Gość ngLka
Dopóki będziesz patrzeć na facetów przez pryzmat tego co zrobił Ci były - nie znajdziesz faceta, z którym będziesz szczęśliwa. Będziesz szukać dziury w całym - tak ten cały mechanizm działa.

Gość gizmokotek
nie obraze sie ale wiecej tego nie rob,oki??!!!!

Gość gizmokotek
masz racje!!!ja mam bardzo zranione serduszko i boje sie zaufac facetom bo mysle ze znowu bedzie tak jak wtedy!!!ale juz mam dosc samotnych i pustych dni.chcialabym miec kogos bliskiego do kogo moglabym sie przytulic

Gość lis pustyni
no to sobie znajdz kogos takiego w czym problem ?

Gość gizmokotek
hmmm no wlasnie o to chodzi ze zawsze trafiam na debili!!!

Gość gizmokotek
troszke mozna pomarudzic!!1moze ty nie masz problemow ale widzisz,nie wszyscy tak maja!!!

Gość Seksowna
Facet jest jak kibel, albo zajęty, albo zasrany...

Gość lis pustyni
nie rozumie kobiet ktore twierdza ze zawsze trafiaja na debili przeciez juz po pierwszej rozmowie z facetem widac co soba reprezentuje . no chyba ze Ty od faceta w dresie , z BMW i z wygolona glowa oczzekujesz ze bedzie Ci wiersze tetmajera recytowal to juz inna bajka . moze nastepnym razem wybierz facetea mniej ladnego a bardziej inteligentnego skoro trafiasz na debili ?

Gość gizmokotek
dla mnie nie liczy sie wyglad ani bmw!!!faceci poprostu potrafia bajerowac...

Gość gizmokotek
zawsze mowia ze oni sa inni,ze sa wyjatkiem,ze sa kochani,romantyczni,wrazliwi.a my glupie w to wierzymy!!!dopiero potem eychodzi szydlo z worka...

Gość lis pustyni
to co tak latwo Cie zbajerowac ? ile masz lat ? sluchaj nie wiem jaka jestes z urody ale jesli normalny facet tragfilbt na w miare ladna i majaca poukladane w glowie dziewczyne to by sie jej trzymal . wiec jesli niepatrzysz na wyglad ani na stan posiadania to mozewina lezy po twojej stronie ? moze cos z Toba jest nie tak ? myslalas nad tym?

Gość bikinismierc
a co powiesz na 28 letniego prawnika w ielonym VW Golfie IV :)) Toz to na pewno ROMANTYK :) Pozdro

Gość gizmokotek
mam 20 lat.pewnie ze nad tym myslalam.bylam z facetem jakis czas ale on stwierdzil ze zasluguje na kogos lepszego,ze on nie da mi tego na co zasluguje!

Gość Seksowna
normalny facet by się jej trzymał... napisałeś lisie, więc sam widzisz jaki ten facet był...

Gość gizmokotek
seksowna!!!masz racje,ten facet nie zasluguje na zadna dziewczyne!!!my kobietki musimy trzymac sie razem!!

Gość lis pustyni
seksowna-------> ale moze facet byl normalny tylko Ona odbiegala od norm ?:) dlaczego mamy dorazu przyjmowac ze to wina facetow ? byc moze ona wszystkiego nam niemowi przeciez nie znamy jej dobrze i nie wiemy co soba reprezentuje :)

Gość gizmokotek
bikinismierc hmmm,ja nie lece ani na kase ani na wyksztalcenie faceta!!!dla mnie liczy sie dobre serduszko

Gość lis pustyni
wiesz ten facet ktory tak stwierdzil to to stwierdzenie to taki satry bajer jak wybrnac z sytuacji kiedy sie nie chce z kims byc ... no ok przyjmijmy ze jestes normalna fajna 20 letnia dziewczyna . czego Ty oczekujesz od partnera ?

Gość gizmokotek
facet okazal sie frajerem!!!powiem wam szczerze!chodzilo mu tylko o jedno...dostal w pysk!!!!

Gość gizmokotek
czego oczekuje??przede wszystkim szacunku,zrozumienia.pragne czuc ze moge na niego livzyc,chce zeby byl zawsze przy mnie jak go potrzebuje,zeby troszczyl sie o mnie.

Gość bikinismierc
a ten facet ktory Cie skrzywdzil ile mial latek :)