Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizmokotek

gdzie ci mężczyźni...

Polecane posty

Hmm spoko ale ja nie wiem czy mam łydkę zbitą, czy głos odpowiadający, gotować umiem, niby ale rzadko to robie z braku czasu, bo studiuje i pracuje jednoczesnie, a Twoje hobby mnie zaskoczyło:) Co robisz w wolnych chwilach? jak spędzasz wolny czas?

Gość lis pustyni
z racji moich zainteresowan ogladam archiwalne odcinki Polskiej Kroniki Filmowej i z blogoscia wsluchuje sie w archiwalne wystapienia Bolesława Bieruta z lat 1945-50 ... zartowalem :) . glownie czytam , interesuje sie jeszcze troszke fizyka, astronomia ,geologia , paleontologia (wiesz diznozaury i te sprawy :) ) troszke tego jest . Drogie hobby to nietylko podroze , na ksiazkach tez mozna niezle sie "wydoic" a biorac pod uwage ze kokosow nie zarabiam ;) kwestia atrybutu Boga czyli samochodu ;) odwlecze sie w czasie z pewnoscia albo ciwcze ( silownie mam w domu z racji tego ze bywam leniwy ;) ) czasem film jakis horror szczegolnie , z kumplami spotykam sie , o ile sie spotykam w weekendy. dla wielu ludzi ktorzy by popatrzeli z boku prowadze nudne zycie ... ale jakos nie narzekam ciesze sie tym co mam a jesli tego nie mam a chce bardzo to do tego daze ale nic na sile ...

Gość lis pustyni
no tak i teraz znajac zycie proza zycia wszystko obroci w pyl ;) wojewodztwo Slaskie a cos blizej to Gliwice, a Ty ?

hmm baaaaaaaardzo blisko województwo podlaskie, Białystok:)

Gość lis pustyni
hmmm skad ja to wiedzialem :( ale bynajmniej nie uwazam rozmowy z Toba z czas stracony mimo ze pewnie sie nigdy nie zobaczymy ... wiesz musimy wierzyc ze gdzies blisko nas sa osoby "normalne", takie ktore opisalismy sobie wczesniej ... moze podobne do nas ... p.s dobrze ze na poczatlku nie pisalismy skad jestmy bo moze rozmowa potoczylaby sie inaczej a tak porozmawialismy sobie o naszych tesknotach ... ;)

No pewnie, że tak właśnie się dowiedziałam że moja kumpelka dzisiaj z Warszawy przyjeżdża na weekend więc wyjdziemy gdzieś sobie:D:D No szkoda, że tak daleko mimo to chciałabym zobaczyć jak wyglądasz;)Oczywiście dla celów naukowych tylko;)

Gość lis pustyni
jako humanista chetnie sie podloze pod Twoje eksperymenty naukowe ;) hehe zostaw jakis email to sie jakos zwąchamy ;) napisze napewno

Gość lis pustyni
nie wiem czy tu jeszcze siedzisz ale jakby co to email poszedl ;)