Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marusiia

Jaki sposób żeby GO odbić? Doradźcie.

Polecane posty

Gość Marusiia

Kocham żonatego faceta. Spotykamy się od roku, uprawiamy sex jakiego on nigdy w życiu nie zaznał. Nigdy wprawdzie nie mówił że odejdzie od żony, ale ja chcę go mieć tylko dla siebie. Co powinnam zrobić? Zadzwonić do niej? Albo może zrobić nam jakieś zdjęcie i jej wysłać? A może zaczepić jego dziecko i powiedzieć żeby coś przekazało mamie? Nie wiem który pomysł jest najlepszy. A musze na pewno coś zrobić, bo czuję palącą potrzebę żeby mieć go i być z nim. Nie umiem się nim dzielic.

Gość ona-czyli-ja
Marusiia :O Znajdź sobie wolnego faceta, a nie odbijaj innej, ciekawe czy ty byś była szczęśliwa gdyby tobie jakaś k....a odbierała faceta. PORAŻKA!

jezeli chcesz to komus powiedziec, to powiedz to JEMU

Gość wariatka..

Ale jesteś egoistka. Skoro on nie mówi nic o rozwodzie... To raczej nie odejdzie od niej... Gdyby Cie kochał nad życie to by to zrobił... A tak... Ma po prostu udany sex.

Gość Marusiia
nie tylko ja się za niego wzięłam, ale on za mnie też. Uprawiając sex ze mną mógł liczyć się z konsekwencjami, czyli że się zakocham i będę go chciała mieć na wyłączność. Mógł się domyslać że będę obmyślała plan odbicia go żonie. A dzieci? To jego dzieci a nie moje. Trochę je poboli i przestanie.

Gość ona-czyli-ja
Marusiia :O:O:O:O:O:O "poboli i przestanie" Żal mi Ciebie jak Ty takie poglądy masz...

\"A może zaczepić jego dziecko i powiedzieć żeby coś przekazało mamie?\" - swietny pomysl!! o wiekszego prymitywa naprawde bedzie trudno.. ze takie debilki ziemia nosi.. tragedia..

Gość Marusiia
no co? nie róbcie już tragedii. To tylko dzieci. On i tak dużo pracuje, więc pewnie nawet za bardzo nie zauważą że nie ma go w domu. Poza tym chcę mu urodzić dzieci kiedyś - więc będzie miał inne - nasze.

Gość ona-czyli-ja
Marusiia... a nie przyszło CI do głowy że on najwidoczniej nie ma takiej samej "palącej potrzeby" jak Ty??? Gdyby tak było to sam by dążył do tego żeby być z Tobą. A tak najwidoczniej nie traktuje Cię tak poważnie jak Ty jego.

Gość Marusiia
JA zabiorę im ojca? O nie! On sam im się zabrał idąc ze mną do łóżka! Co z tego że mamy teraz fajny sex a on nie mówi od odejściu od niej? Właśnie po to założyłam ten topik! On nie musi nic robić, sama chcę załatwić żeby się rozstali. Zostanie sam i na pewno wtedy się zwiąże ze mną.

Gość ależ
Ty jesteś pierdolnięta Marusiia zal mi ciebie...

marusia, zmieniam zdanie - powiedz jego zonie, niech sie uwolni od niego, bo skoro on spotyka sie z kims tak pustym jak ty, to pewnie tez jest niewiel wart Z E N A D A

Gość Marusiia
a czy nie rozumiecie że mnie akurat nie obchodzi że on nie czuje palącej potrzeby?! przecież to moje zycie, moje potrzeby są najważniejsze. JA CHCĘ GO MIEĆ i kropka. Czemu mam mysleć o jakimś pseudo-szczęściu innych? Musze myśleć o sobie i brać z życia co chcę. A chcę być z nim.

Gość ona-czyli-ja
Załatw to sama... i zostaniesz sama :D Skoro nie chce odejść od żony to najwidoczniej Cię nie kocha. A jest z tobą bo mu wygodnie i ma sexu ile chce. Jak zaczniesz sprawiać "problemy" to po prostu Cię zostawi. I dobrze zrobi bo jesteś kompletną egoistką :O

\"Co z tego że mamy teraz fajny sex a on nie mówi od odejściu od niej?\" - no wlasnie to, co napisalas :]

Gość ona-czyli-ja
Marusiia no teraz to już kompletna porażka :O Jeszcze się łudziłam że Twoje zachowanie z miłości do niego wynika a tu widzę że nie tylko tak ma być bo TY TAK CHCESZ. Jak dziecko które chce cukierka. Jak ktoś napisał ŻENADA !!!

Gość qrwa ale idiotka z ciebie
on jest z toba tylko i wyłacznie dla sexu nie licz na to ze odejdzie od zony i dziedzi.

Gość Marusiia
Ale jego żona jest b. zazdrosna. Nie raz mi mówił że gdyby się dowedziała o nas to na 100% by się rozwiodla. Macie rację z tym że jak JA COŚ zrobię to może być zły. Macie rację! W takim razie muszę zrobić to tak, aby się nie dowiedział że to ja zrobiłam.

Gość Marusiia
piszecie "nie licz że odejdzie od żony". Nie liczę na to. Stąd mój topik. Czego jeszcze nie rozumiecie? Ja wiem że on od niej nie odejdzie z własnej woli, dlatego muszę wziąć sprawy w swoje ręce.

Gość dziewczyno...no co Ty
jesli zdradza zone z Toba to Ciebie tez bedzie zdradzal.... skop mu jaj i zapomnij o nim ... to najlepsze co zrobisz w swoim zyciu ... a jaeli bedzie mial z Toba dziecko i odejdzie te ze troszke popoli i mu przejdzie ... pozdrawiam ...

...moze jednak trzeba reagowac na cos takiego ... potem bedzie wiecej takich osob na swiecie co chca rozbijac rodziny ... facet powinien cierpiec nie kobieta ...ktora mu dzieci urodzila i jest z nim on tak szuja ja zdradza ...

Gość oj oj oj...
i CO CI Z TEGO PRZYJDZIE, ZROZUM, ŻE ON CIEBIE I TAK NIE KOCHA. Zerżnął cie i to wszystko . I jesli sądzisz, że bedzie ci wdzięczny za to, że zona się dowiedzieła, to jesteś w błedzie. Aleś głupia ....żenada i niesmak. Puknij się w ten pusty łeb kretynko !

fakt faktem to ona che sobie zycie przesrac... rozbicie rodziny komus ciagnie sie przez cale zycie za nim ... i nigdy nie bedzie dobrze w takim zwiazku ... NIGDY !!!!!!

Gość qrwa ale idiotka z ciebie
tak masz racje wez sprawy w swoje rece rozwal rodzine, odbierz dzieciom ojca, a co tam najwyzej swiat im sie zawali...

Gość Marusiia
ale wy jesteście tępi. Ja wcale nie chcę żeby był mi wdzięczny. Wcale nie liczę na to że sam będzie chciał odejść od żony. Co z tego że być może nie kocha mnie tak mocno jak ja jego. Powtórzę bo najwidoczniej nie rozumiecie sensu tego co piszę: JA CHCĘ GO MIEĆ, KOCHAM GO ! JA !!! ja tego chcę i chcę zrobić wszystko by to dostać więc jak piszecie "on ma od ciebie tylko sex a cie nie kocha" to na mnie nie działa. Ważne że ja go kocham.

Gość Marusia ty jesteś tylko
kolejną tanią dziwką i w przeciwieństwie do innych, mnie wcale ciebie nie żal. Masz to , na co zasłużyłaś, zużytego faceta. Przecież wiedziałaś ,że jest żonaty. Widocznie żaden wolny cię nie chciał, tylko jakiś stary pierdoła, :O w dodatku z przychówkiem, będzie bulił forsę na alimenty dla dzieciaków i nawet jak kiedyś sama będziesz miała z nim dzieci, to te pierwsze będą się bardziej liczyć. Pewnie masz strasznie brzydki ryj i tylko ten bolek jest z tobą dla seksu, bo niestety nawet żona już z nim nie chce być hihihi trafiła kosa na kamień, on też pewnie jest Freddy Kruger :D dobrana para

Gość Marusiia
Nawet to że piszecie że jestem dziwką mnie nie obchodzi. Będzie płacił alimenty? Pewnie tak. Ale przynajmniej będzie MÓJ. Tylko to ma dla mnie znaczenie. Dziękuję za radę że nie powinnam robić tego sama. Rzeczywiście, musze poprosić kogos o pomoc, żeby nie wyszło na mnie. Jeśli dobrze to rozegram, oni się rozwiodą. Teraz prosze o radę jak to zrobić? Poprosić znajomego żeby nam zrobił zdjęcie gdzieś gdzie się akurat z Nim spotkam czy lepiej żeby do niej zadzwonił?