Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fans

*************ELVIS PRESLEY***************

Polecane posty

Gość ale sie uśmiałam
ch*j w oko? hmm polecasz czy jak? :D:D:D:D

Gość ale sie uśmiałam
ps. to ty masz ch*ja????? a kysz miriam :D:D:D:D

Gość co powiecie o tym
John Lennon uważał wręcz, że Elvis Presley "skończył się" w 1958, gdy poszedł do wojska. Za niektórymi historykami rock'n'rolla można przyjąć, że wspaniała, choć krótka historia tego gatunku skończyła się właśnie w tym roku. Na marginesie - wkrótce po powrocie do Stanów miało miejsce ważne wydarzenie w jego karierze. 26 marca 1960 Elvis wystąpił jako gość specjalny w słynnym programie telewizyjnym "The Frank Sinatra Timex Show". Sinatra nie miał o rock'n'rollu najlepszego zdania i jeszcze przez długi czas unikał go zarówno w swych programach, jak i w swojej wytwórni Reprise. Zaproszenie przez Sinatrę Presleya do programu, a zwłaszcza zaśpiewanie z nim w duecie obu stron nowego singla "Stuck on You" było prawdziwą nobilitacją Elvisa. To była oficjalna koronacja Króla.

Gość ELVIS FOREVER
Ja mam pytanie do takich długotrwałych fanów- czy moglibyscie mi napisac tytuły utworów Elvisa wartych posłuchania??? Mam troche piosenek ale na pewno większosci jeszcze nie, mozecie mi cos doradzic????

Gość własnie słucham
you'll never walk alone

Gość a co powiecie na temat
priscilli presley?

Gość no na przykład
czy podoba wam sie jak była młoda i teraz/ czy uwazacie ze dobrze zrobiła ze sie rozwiodła?

Gość widzieliscie teledysk
robbiego williamsa dla elvisa?

Gość ja widzialam i utwór mi sie
podoba!!!!

Gość kelly123
elvisem interesuje sie od wielu wielu lat, mam mnostwo kasiazek, pelna filmografie, bardzo pokaźna kolekcje zdjec, i tak pzreczytalam to forum i chce dodac iz: a) jezerli chodzi o kobiety elvisa to bylo ich wiele, pzred anita wood i po anicie, która nazywał "dziwczyną numer jeden"; prawda tez jest taka, że gdyby anita go nie zostawila, gdyby nie uniosla sie dumą, kiedy dowiedziala się o jego rozterkach zwiazanych z spotakniem prriscilli, to nie wiadomo jakby sie historia potoczyła (pzred nia były natomiast dixi, june, barbara, mały romansik z dolores heart, venita stevenson, nataliie wood, yvone limae), zreszta samo imie córki elvisa lisa marie to imie wymyslone pzrzez niego i anite dla ich dziecka. Po anicie oczywiscie priscilla, ale nie tak szybko, bo byla ta która na elvisie zrobila wielkie wrazenie czyli ann margaret; byl nawet okres w ktorym priscilla przefarbowala wlosy by upodobnic sie do pieknej i zmyslowej ann.Ostatecznie jako południowiec ożenił się z tą która była mu posłuszna, a w tarkcie małżeństwa mozna wymienić chociażby romanse elvisa z:tusdey weld,joan blackman,barbara leigh, potem był rozwód i w tym samym czasie spotykał siuę z sheilą ryan i linda thompson, z lindą zwiazek był długotrwały, trwał cztery lata, a potm była ginger. Kiedy oglądam zdjęcia tych wszystkich kobiet rzuca mi się w oczy jedno, te wazniejsze mialy ze soba wiele współnego, były niskie i mialy dziwczęca urode, nie mniej jednak bila z nich pewna widoczna zmyslowość.

Gość kelly123
i dalej teraz b) moim zdaniem swietne utowry to: You have lost lovin feelin starnger in the crowd suspicious minds fever trouble kentucky rain patch it up i w sumie wiele innych, malo jest takich których nie lubie, wlasciwie nie ma takich

Gość kelly123
wracając do kobiet ginger i linda byly wysokie

Gość kelly123
a czy pdoba mi sie priscilla, uważam ze byla zwykla, nie byla szczegolna ieknoscia, ale byla ladna, ale bardzo lubie ich ogladac razem, ona taka niska i on wysoki meski, stanowili naprawde ladna pare (ale z anita tez ladnie wygladał), mysle ze musiala byc bardzo odwazan odchodząc od elvisa

Gość do poprzedniczki
O cholerka nie wiedzialam ze Elvis miał az tyle romansów ... hmm jestem w szoku ogromnym szoku!!!!!!!!!!!! Myslisz jednak ze kochał żone?? i co z 'ALWAYS ON MY MIND' - to nie była dedykacja dla Priscilli??

Gość do poprzedniczki
ta linda brzydka była łe :O mnie osobiscie i tak najbardziej podobała sie PRISCILLA :)

Gość PYTAJNIKKKKKKK
NISKA to znaczy ile? ile wzrostu miala jego zona i on?

Gość kelly123 wejdz i odpisz prosze
:)

Gość fans
Setunia napisz cos o sobie :) jakie pioseneczki lubisz?

Gość dziewczyna 21
czy dobrze widzialam w tv ze chyba w wyborczej bedzie kolekcja płyt elvisa? oświeccie mnie!

Gość Kelly 123
Elvis miał 185, a Priscilla miała 163; czy ja kochał myslę że tak, ale tu tez nalezy pmietać o tym, że miał pzredewszytskim taki południowy charakter czyli zona w domu , z dzieckiem, uległa i piekna by było się z kim pokazać; myslę że docenił ja po rozwodzie, chodź rózne chodzą wieści na ten temat; wiem tez że już po rozwodzie z Cilla, na jednym ze swoich koncertów spotakł się z zAnitą Wood (to ta pierwsza, pisałam o niej; jego dziewczyna numer jeden -tak o niej mawiał) i powiedizał _"maleńka mam nadzieje że nie popełnilismy bledu" ona mu na to: "nie bo wówczas nie miałbyś Lisy, a ja swoich dzieci", także na pewno kochał Anitę, która w przeciwieństwie do Cilli miala wielki temperament i raczej pokorna nie była, a a sama Anita miała 160 (czy nawet 158)

Gość Kelly 123
A co do Lindy, to ja wiem, nie była az taka brzydka, w koncu była Miss stanu Tennessy w owym czasie; ale figurke miała boską, ma zreszta taką do dziś, pomimo, że jest matka dwóch synów; Priscilla to raczej bardziej okragła bywała; a nie wiem czy wiecie idealem kobiety Elvisa była Debra Paget, bardzo sekswona aktorka, z którą grał w filmie Love Me Tender, mam wiele zdjęć Elvisa, także z tymi kobietami, wiele jest nietypowych moge wysłać jakies pojedyncze jakby ktos chcial,

Gość Kelly 123
A co do Always on my mind, to jesttaka legenda ze to dedykacja dla Cilli, ale czy prawda nie wiem, autorem tych słow wszak nie był; napewno natomiast pisenkę "And I Love You So" zaśpiewł dla Sheili Ryan, z która spotykał sie po rozwodzie w roku 1973, tez mam jej zdjecie; pojawiam sie tylko od czasu do czasu dlatego pzrepraszam za tak pozne odpisanie, pozdrawiam

Czesc Kelly!Miło wiedziec,że ktos się tez tak dogłębnie interesuje Królem :-) Jesli mozna , to poprosze o te zdjęcia :-) mail pod nickiem. pozdrawiam!

Gość nieznana...
Kelly 123 bardzo serdecznie dziekuje za duzo informacji :) Niestety nie moge podac maila bo mam imienny ale jesli znasz inne rozwiązanie abym fotki zobaczyła byłabym wdzięczna :) Mam jeszcze pytanie- czy jest jakies ziarenko prawdy w tym ze Elvis żyje?

Gość do Kelly 123
moge zapytac ile masz lat i jak długo jestes jego fanką?

Krol zyje!! :D Pozdrawiam fanow 🖐️ A o ile ja nie przepadam za przerobkami to bardzo mi sie podoba ta nowa wersja In the Getto... Moge sluchac w kolko :D