Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati.

POZWOLIC MU NA TO??

Polecane posty

Gość pati.

jestesmy razem stosunkowo niedlugo, prawie rok, ale nie mamy przed soba zbytnich zachamowan. Tak mi sie przynajmniej do niedawna wydawalo, bo osatnio on powiedizal mi ze marzy o tym by w czasie stosunku lizac mi stopy. Nie bardzo wiem co go w tym podnieca, ale nie chce mu spawic przykrosci i zawodu , tymbardziej ze on moje zachcianki spelnia bez mrugniecia okiem. Kłopot w tym ze czesto kochamy sie we wczesniej nie przygotowanych sytuacjach, spontanicznie i na szybko jak to sie mowi. Nie bylo by pewnie sprawy gdybym mogla sie wczesnie wykapac i czuc sie calkiem komfortowo, ale jak pomysle ze mialby lizac mi stopy, spocone po calym dniu, nie umyte, to sie troche dziwie bo on sprawia wrazenie jakby mu to nie przeszkadzalo a wrecz przeciwnie. Troche jestem rozerwana i nie bardzo wiem czy nie jest jakis "skrzywiony", czy cos. Co o tym sadzicie?

Czci Cię!!! Chce lizać Ci stopy, ssać paluszki... Mmmm... kobieto, nie wiesz, co tracisz, to bardzo przyjemne, np. w pozycji, gdy nogi masz zarzucone na jego ramiona... Bardzo miłe, naprawdę... Nie jest skrzywiony...

Gość pati.
no w sumie jak o tym pomysle to tez wydaje mi sie to calkeim kuszace, ale moze niekoniecznie w sytuacji gdy nie czuje sie komfortowo, bo sie nie wykapalam po szkole, czy wtedy tez jest fajnie?

Gość zastanow sieeeee
to fetyszyzm:o czesto fetyszisci tak robi :o pozniej bede go podniecaly tylko twoje stopy:(

Gość pati.
to co nie zgodzic sie??

moim zdaniem nie powinnaś o tym rozmawiać z obcymi ludźmi tylko ze swoim chłopakiem, masz wątpliwosci to powiedz mu o tym, spytaj o wszystko co Cię interesuje. Nie ufasz mu? Skoro on spełnia Twoje zachcianki bez żadnego \"ale\" to czemu nie spróbować samej oddać się jego fantazji. Jesli Ci się to nie spodoba zawsze możesz mu przeciez o tym powiedzieć i wiecej tego nie robić. A zawsze jest to nowe doświadczenie :)

Gość jolcia1600
a moj mezczyzna ostatnio powiedzial mi ze chcialby juz po wszystkim zrobic na mnie siusiu, i chyba pozwole mu na to:)

Gość pati.
bo tak wszystko sie zgadza, chce spelnic, tyle ze nie wiem czy on nie zmieni do mnie stosunku, wolalabym sie zaprezentowac z lepszej strony, czysta, umyta, a nie tak po calym dniu, fffee, jakos nie bardzo wydaje mi sie to podniecajace

Gość blinka
prowokacja czy nie - sa ludzie ktorzy naprawde tak mysla!!! Slow mi brakuje. Ja sex traktuje jako bardzo naturalna rzecz i wszelkie urozmaicenia bardzo chetnie wprowadzam ale... nasikac na kogos? Dajcie spokoj. 'Chyba mu na to pozwole' - swietnie , pozwol mu zeby ci nasral do buzi - on tak t przeciez lubi.

to pierwszy raz zróbcie to w domu po uprzednim przygotowaniu, powiedz mu że tak wolisz i naprawdę radze takie dyskusje przeprowadzać ze swoim parnterem niż korzystać z rad nieznajomych.

Gość jolcia1600
pati rozumiem cie, to moze pozwol mu na to kiedy wlasnie bedziesz po kapieli czysciutko, no chyba ze mu wlasnie zalezy na takich niezbyt swiezych stopach

Gość jolcia1600
blinka bez przesady....................siuski to jeszcze nic zlego

Pati - są to super doznania, pozwalaja jeśli tylko chce, ale w istocie myślę, że najpierw trzeba się umyć. Reszta ekstra. Blinak - w roszeniu też nie ma nic złego, wprost przeciwnie, ale to zabawa dla dwojga, i należy mieć pewność, że oboje tego chcemy.

Gość tercetowski
Prawdziwe walory kobiecych stóp ujawniają się dopiero po całym dniu chodzenia w elestycznych rajstopach. Zaserwuj swojemu mężczyźnie tak przygotwane stopy, a gwarantuję Ci, że przysporzysz mu niezliczonych doznań seksualnych na najwyższym światowym poziomie. Spytaj go też, jaką temperaturą stóp preferuje: niektórzy lubią takie wystawione na trzy minutki za okno zimową porą lub po okładzie z lodu, inni - rozgrzane lekko termoforem (uwaga! nie stoswać ciepłej kąpieli, bo to zniszczy naturalny aromat!).

Zgadzam sie z Green sunflower. Porozmawiac z Nim i powiedziec ze wolisz byc po kapieli. W przeciwnym wypadku mozesz czuc sie skrepowana i nie odczuc zadnej przyjemnosci albo zrazic sie na dobre. Skoro nie macie zadnych zachamowan to nie sadze zeby rozmowa na ten temat sprawila wam jakakolwiek trudnosc

Gość Wodniczka 2828
jolcia1600 TY SWINIO!

Gość pozdro600

Gość dobre rady pani zofii
pozwól. oszczędzisz na mydle, talku i dezodorancie do stóp. zaoszczędzone sumy może przeznaczyć np. na zakup firan.

Gość Wodniczka 2828
alejaja pani zofio!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Loiqe
No pewnie, po co ty wogule się zatsanwiasz, o fetyszystach nie slyszalas?? O to chodzi zeby byly spocone im bardziej tym lepeij na tym polega fetysz stop