Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opona

Błagam was o SKUTECZNE sposoby na pozbycie się opony i boczków!

Polecane posty

Gość opona

Chodzi mi o oponę na brzuchu oczywiście.Ale już nawet nie o sam brzuch (na ten robię brzuszki),a bardziej na resztę-czyli znienawidzone zwłąki tłuszczu po bokach i z tyłu nad pośladkami,które wylewają się ze spodni.Nie jestm gruba,ale w tym rejonie wyglądam koszmarnie:( Co może mi pomóc?Jakie ćwiczenia?

Gość opona
ej dziewczyny,nie bądźcie takie!pomóżcie,bo juz nie mogę na siebie patrzeć:(

Gość to dziecinnie proste
NIE JEDZ TYLE!

Gość ..............jiiuugj
jak nie możesz patrzeć to zamknij oczy:p

Gość ja tez ja tez
sama z checia sie dowiem:P tez mnie to denerwuje i gruba nie jestem.Jak kiedys schudlam to nie mialam,ale wtedy to wygladalam jak koszmar :O za chuda-kazdy mowil ze brzydko wygladam,a ja prawie nic nie jadlam. Nie chce tak.Chce sie tylko pozbyc tych boczkow,opony to nie,bo normalny mam brzuszek :),ale te boczki.....kupuje ciuchy w swoim rozmiarze,ale wydaja sie jakby byly za male,bo boki wystaja,a one sa mieciutkie,kazde majtki,spodnie wbijaja sie lekko i wystaja wtedy :O nie lubie tego.Wrocilam do swojej normalnej wagi ale te boczki :P

Gość ja tez ja tez
nie mam problemu z tym ze inni widza te boczki,bo nie jestem zwolenniczka pokazywania pępków,ale dla samej siebie.

Gość 3MO
duzo spacerów ,biegania..ja we wrzesniu kupiłam psa i jest to pierwsza moja zima kiedy nadal mieszcze sie w spodnie o 36 rozmiarze/nierozciągliwe/,zwykle przybywało mi w tym okresie do 5 kg.

Gość opona
szkoda,że niektórzy tu nie rozumieją mojego problemu:( Ja nie jestem grupa,ale mam problem z tą partią ciała:( Czekam na sensowne wypowiedzi i pomoc!

Tez mam z tym problem, ale chyba zaczekam az sie cieplo zrobi, bo jak jest zimno to nic mi sie nie chce i caly czas chodze zmarznieta. W lato cwiczylam - power walking czyli po prostu szybki marsz. Ja chodzilam codziennie prawie godzine pod gorke i bylo super! Mozesz sobie kupic tzw. \"kreciolek\" czyli kolo o dwu osiach, na ktorym stajesz i sie przekrecasz [nie wiem jak to powiedziec]

Gość opona
Papierowe nożyczki-napisz mi proszę ile mniej więcej powinnam hulać tym kółeczkiem;)?Ile minut i jak często,żeby zobaczyć efekt?Myślisz,że to pomoże na uporczywe fałdki?Jeśli tak to lecę hulać:)

Gość mercunia
jazda na rowerku po 45 min codziennie

Gość również opona
podnoszę bo sama mam ten problem :(

Gość sylwiaD
hej. Ja cie rozumiem i to bardzo dobrze! Waże 49 kg przy wzroscie 165 cm czyli nie duzo. Mam plaski brzuch i wielkie "boki", które mi odstarczaja!! I tez nie moge sie ich pozbyc, nic nie pomaga:/ normalnie porazka

Gość ona8728342
julyaaaa-----zgadzam sie z toba ja robie dzisaj 8 dzien a6w i juz widze efekty.....miesiac pol roku temu tez wykonywalam te cwiczenia ale tylko przez 20 dni bo potem juz mi sie nie chcialo albo czasu nie mialam.mimo to ze wtedy nie wykonalam treningu do konaca to miesnie mam do tej pory ja ze skaly i wyraznie je widac...tym razem mam zamiar a6w wykonac do konca dzisaj 8dzien

Gość dont worry
tak więc . ja od 3 tygdni nie jem słodyczy , pije zieloną i czerwoną herbatke zamist normalnej , codziennie robie po 2 serie areobicznej szóstki weidera , bo całości nie jestem w stanie , zbyt męcące :P plus jakieś inne ćwiczonka jeszcze sobie dołóż . do tego po 30 min codziennie kręce sie na tłisterze xD aha ! i kolacje razde jeść około 19 tej , później już lepiej nic nie jesć :D są efekty jakieś :D schudłam 4 kilo , a oponka sie zmniejsz ;))

Gość Devilla23
Ja robie 300 brzuszków dziennie, kręce hula-hopem 20 min co dwa dni, w 2 tygodnie oponka zmniejszyła sie o 2 cm

i jeszcze w celach wspomagajacych cwiczenia - nie tyle o ktorej godzinie jemy, ale CO - czyli zadnych klusek, kartofli, buleczek i sucharkow ;) a duzo warzyw, owocow i chudego bialka :) te tluszcze okolo brzucha, nawet u osob malo jedzacych, to glownie kwestia bezwartosciowych weglowodanow.

Gość mihhhhioioko
pas neoprenowy czy jakos tak dobry ale na efekty trzeba czekac jak w kazdym przypadku ok.3 mc

Jakiś balsam wysczuplający, peelingi+ hula hop. Kręć 30min-60 min (tak długo jak tylko dasz radę, najlepiej przy oglądaniu telewizji, szybko leci czas). Ogranicz słodycze (ja nawet bez ograniczenia schudłam w brzuszku).. Efekt zobaczysz juz po tygodniu.

Gość Domeq
Ogólnie mam płąski brzuszek:) Moim zmartwieniem sa boczki:((( Jak zakładam ciaśniejsze spodnie to masakra z tymi boczkmi:( Znacie jakies sposoby na pozbycie się ich?Prosze pomóżcie!!

Gość ::::Marlenka::::::
Cwiczenia na hula-hoop..i ograniczyc jedzenie..

Gość monissia1
Nie jestem pewna czy takie ćwiczenia pomoga.Jesli ktos ma brzuszek,na poczatku bedzie mu bardzo cięzko krecic brzuszkiem.Mysle ze na poczatek warto spróbowac z takimi ćwiczeniami http://www.jestem.info.pl/#fitness.html

Gość Marllinn
Witajcie. Skutecznym sposobem na tzw. boczki jest skakanie na skakance ( wystarczy10 minut dziennie), ćwiczenia z hula-hop, oraz skrętoskłony:)

Gość bieganie skakanie
aerobik i troche mniej jesc, szczególnie słodyczy - trzeba zrucic pare kilo niestety organizm sam sobie wybiera skąd spala tłuszcz, i to , ze reszta ciała jest szczupla nie ma tu nic do rzeczy.

Gość -joasia pelasia-
ja polecam elektrostymulator, tylko taki pożądny

Gość AlaWW
POlecam hula hop na wyrobienie talii, prócz tego gniecenie oponek taki masaż. Oraz ćwiczenia ze skrętami tali dostępne w necie albo .... leżenie na boku lewym i podnoszenie nogi lewej wysoko do góry - potem zmiana strony. To nic innego a biodrówki powodują oponę która rośnie pod wpływem ściskającym niżej spodni.

Gość AlaWW
spodnie z niskim stanem są przyczyną