Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

kupię suknię demetrios 7187 rozm. 36/38 wys. 165 cm

Polecane posty

Gość w potrzebie

jak w temacie --> rozm. 36/38 wys. 165 cm jeśłi nikt nie ma to może widziałyście ją gdzieś w necie... czekam na posty - z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość w potrzebie
tak wiem, dziękuję - znam tę stronkę - chodziło mi raczej o odkupienie od kogoś :)

Gość Kiketka
na targach we Wrocławiu wygrałam talon na sukienkę Demetrios o wartości 2000 zł Niestety już kuoiłam inną więc odsprzedam talon za 1500 zł. Proszę o kontakt 692586407

Gość Agrochmal
mam do sprzedania cosmobella 7187 w tym rozmiarze. agrochmal@o2.pl , gg 9930796

Gość shaneen
Mam do sprzedania suknię firmy cosmobella kupioną w Warszawie w salonie lisa ferrera. Rozmiar 36 na wzrost 160/165cm +5 cm obcas. Mieszkam w okolicy Warszawy

Gość Swiezo po slubie
Ja ma do sprzedania piekna suknie Demetrois model937 bardzooo podobna do modelu 7181 podam linka mojej sukni: http://site.mawebcenters.com/victoriasbridalcouture1/_images//937.jpg Ja kupilam ja w paryzu bo tam mieszkam na stale ale slub bralam w moim rodzinnym miescie w krakowie powiem ze suknia robi piorunujace wrazenie!! wszyscy byli zachwyceni... moj rozmiar to 36-38 i 168 PLUS OBCASIK 6 cm podaje tel.513.390.737

Gość Swiezo po slubie
AHA na tym zdjeciu w linku suknia ma glebokie dekold w ksztalcie serca moja jest troszke skorygowana w tym miejcu tz ma mniejsze to wyciecie