Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KMyszzzzzkowate

Co mam zrobić, on mnie nieumie zaspokoić

Polecane posty

Gość KMyszzzzzkowate

Od jakiegoś czasu jestem z facetem, który nie potrafi mnie tak do końca podniecić. Nigdy jeszcze podczas stosunku nie miałam z nim orgazmu..... źle mi z tym bo wiem jak mu zależy. Kiedyś, chciałam i miałam ochotę na seks non stop a teraz na myśl o tym, że będę się z nim kochała żygać mi się chce..... co mam robić??????

...nie chce nic mówić...ale przy mnie to byś raczej mruczała z zadowolenia...dziwny ten twoj facet...

Gość Wodniczka 2828
johny-v nie badz taki pewny!to ze jednej z toba dobrze,to nie znaczy,ze drugiej czy trzeciej tez,a poza tym slyszalam, ze mase kobiet symuluje orgazm! np,moja znajoma,sama sie przyznala,ze jest w tym mistrzynia, tylko po co to komu ??...zastanawiam sie?

...no pewnie masz racje Wodniczka ale jeśli po solidnych \"zabiegach\" kobieta pozostaje niewzruszona ...to raczej z nią jest coś nie tak... ...a co do udawanego orgazmu, to podobno jest fakt...ale pewnych rzeczy nie da sie oszukać...

Gość porzygaj się...
... może to zrozumie!!! :)

Gość KMyszzzzzkowate
Powiedzmy, że inne orgazmy z nim mam, ale comam zrobic jeżeli cały czas mam ochotę aby zaspokoił mnie jakiś facet. Dawno chyba nie było mi dobrze jeżeli chodzi o seks

nie było Ci dobrze dawno jak większoście niedpoasowanych, nudnych, nieznających swoich upodobań i fantazji sexualnych par, ktore są ze sobą albo niechcąc ranic drugiej strony, albo dla miłości, lecz zdradzając po jakimś czasie partnera, własnie z powodu rządzy wielkich przeżyć erotycznych, które daje im ktoś zupełnie inny, kto wie jak dogodzić lub jest dużo apetyczniejszym kąskiem...

Gość Kasztanka997
to porozmawiaj z nim...powiec ze ostatnio bardzo boli Cie brzuch ze jestes chora i nie kochajcie sie przez dłuższy czas chyba ze powiesz mu wprost ze nie masz ochoty..jak juz nie ebdziesz sie długo kochacmoze potem jak juz dojdzie do tego po długim czasie i jak bedziesz tego spragnionaa to moze wtedy szybko dojdziesz..ale wiesz duzo zalezy od nastawianie psychicznego bo jak bedziesz lezała z nim i myslała jaki jest beznadziejeny to nigy nie osiagniesz szczytu a jak wkrecisz w to to odlot :]

Jak to ladnie ujelas KMyszzzzzkowate, ze zygac ci sie chce. Naprawde seks jest z nim taki zly? A poza tym wiele kobiet na poczatku zwiazku nie ma orgazmu poprzez stosunek. Niektore po pieciu latach zwiazku z tym samym mezczyzna dopiero go odkrywaja a inne w ogole. A tak w ogole to co znaczy \"powiedzmy\"?? Jakbys rzeczywiscie przezywala inne orgazmy to nie mialabys ochoty na zaspokojenie przez innego faceta. Cos mi tu nie pasuje. Jesli dla ciebie satysfakcja z seksu sprowadza sie tylko do szczytowania to nie jest to jeszcze wedlug mnie dobry moment do uprawiania milosci. Musicie poznac swoje ciala, swoje pragnienia. Musicie sie wzajemnie zrozumiec, stac sie jednoscia czy to na co dzien czy tez w lozku. Zycze powodzenia i prawdziwych orgazmow :-)

Gość panna radosna
rzuć go i zamień na lepszy model

Gość panna radosna
mnie już przeruchało pół osiedla :classic_cool: wiem co to dobry seks :classic_cool:

Niestety czasami partnerzy z różnych przyczyn nie odpowiadają sobie pod względem seksualnym. Nie znaczy to, że się nie kochają lub nie rozumieją. Niewątpliwie to może być problem, zwłaszcza jeśli miałaś wcześniej faceta, z którym było Ci cudownie. Myślę że musicie szczerze pogadać i spróbować rozwiązać problem, może nawet wybrać się do seksuologa. Nie możesz udawać że nic się nie dzieje bo sama widzisz jak negatywne zmiany JUŻ zaszły w Twojej psychice, pomyśl co będzie dalej?