Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielski Demon

Czy polecacie perfumy FM-Federico Mahora???

Polecane posty

Gość Anielski Demon

Chce sobie kupic ale nie wiem,czy sie oplaca i czy zapach sie dlugo trzyma?

u mnie zapach baaardzo dlugo sie trzyma i jest fajny. mam chyba nr 46 że tak nieładnie napiszę to jes ive sał lorę. ale nazwy nie znam. 30 ml za 30 zl moim zdaniem sie oplaca. ale fakt ze za 30 zeta facet ma az 50 ml perfum to niesprawiedliwe!!:):)

Gość Ja też sobie bardzo chwalę FM
Miałam Jungle Kenzo, ślicznie, mocno pachnie i bardzo długo. Po dwukrotnym psiknięciu się nimi, pachnę cały dzień. Wszyscy się pytają czym?, mój mąż mówi, że najpierw idzie zapach potem ja. Ostatnio byłam u mamy i tam nocowałam, kiedy mama zadzwoniła potem do mnie to w rozmowie wspomniała, że pościel pachnie tym zapachem. Bardzo jej się podobał więc jej go sprezentowałam. Aha jeszcze jedno: ostatnio gdy przytulałam mojego kota, a potem wziął go na ręce mąż to mówi, że nawet kot w tym domu pachnie jak ty. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim żeby spróbowali. A męskie są równie trwałe jak damskie chociaż to są niby wody toaletowe. Ale te i te są extra! :D

Gość gość
To nie jest powiedziane, że męskie to wody perfumowane czy toaletowe... To zależy od zaperfumowania... Jest kilka kolekcji, generalnie perfumy są dobrej jakości, trzymają się bardzo długo na skórze i zapachy są bardzo przyjemne, także serdecznie polecam :D