Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTea

BŁAGAM poradźcie, bo nie wiem co zrobić!!!

Polecane posty

Gość no cos Ty
No nie hahahahahahaha Jak widze męskie spojrzenie. Ja uważam że aby sie powyglupiac pozartowac nie musi byc zaraz sprowadzone do zdrady i seksu ale coż................ nie mam zamiaru ciebie wyprowadzac z toku twojego myslenia.

Myślę,chyba sie zdziwisz,podobnie jak Ty.Ale pozostaje niepohamowana chęć do \"przyjżenia\" sie innym Kobietom To jest naturalne i wpisane w geny mężczyzny.I kobiet chyba tez.Poza tym,gdyby natura faktycznie chciała,abysmy byli monogamiczni,pozbawiłaby nas wzroku,rozumu,popędu.A zachowała jedynie możliwość prokreacji,w późniejszym etapie ewolucji,sprowadzonej do minimum,np.dzieworództwa.Na zsczęcie,stało sie inaczej :-p

inny gosciu dziekuje za zyczenia. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i rowniez dziekuje za wypowiedzi wiecie co.. On nadal tam siedzi... nadal Go nie ma... od 4 stycznia odzywal sie esem okolo rana i pytal co u mnie..ale bez jakis wylewnych slow czy czulosci... nawet nic nie wspomina o przjezdzie. mowi ze jest chory od tygodnia i ma goraczke,ale gdyby byl chory w sylwka to mogl mi powiedziec , prawda... ehhh

Gość no cos Ty
tea glowa do gory nie na nim sie świat kończy.

Gość mala maruda
TeaTea ---> nie martw sie skunksem, ja przeplakalam pol roku..a teraz mi lepiej, bo wiem na czym stoję. Szkoda, ze oni wiecznei kombinują.Nie doczytalam ile macie lat, ale nie martw się.

Gość no cos Ty
Inny gościu Twoja filozofia jest nader ciekawa chyba muszę się nad nia zastaniwić:P A tak ogolnie przyglądanie sie żartowanie i to co tu robimy czyli wymiana poglądow to nie zdrada. Zdrada boli psychicznie i nie udawadniaj mi ze jest inaczej widocznie twój moherowy beret cie nie zdradził a może po prostu nie zależy ci na jej wierności.Musisz posmakowac uczucie osoby zdradzonej wtedy zrozumiesz ale nie zycze.

Tea - idz na piwo,spacer,do kina.Olej go. Jak widzisz,po mojej rozmowie z \"no cos ty\",facetów nie warto kochać. Nie wszyscy zachowuja pozory jak ja. I nie jest to tez hipokryzja :-p

Gość no cos Ty
Jestem po wrażeniem Twojego ostaniego wpisu:P

Zdrada boli najbardziej wtedy,gdy mówią Ci o niej osoby trzecie.Dosłownie lub w przenośni,dając Ci do zrozumienia,że cos wiedza. Mój moherowy beret/strażnik/to cudowna Kobieta,która kocham. Co nie zwalnia mnie z obowiązku,wielbienia/także platonicznie/innych Kobiet.Wiążąc się z nia,czy w przeszłosci z innymi,zakładałem,ze taka syruacja/zdrada/może mieć miejsce.Z jednej czy z drugiej strony. Wszystko,co słuzy szczęściu mojej drugiej połowy,jest dla mnie do zaakceptowania.Wszystko. Pewnie byłbym zazdrosny.Ale wiem,ze jestem takim miskiem,ze wróciłaby do mnie.A ja bym ja przyjął.

Gość no cos Ty
i dlatego ja jestem zawsze wierna mężczyznie ktorego kocham. Nie wyobrażam sobie inaczej taka moja natura ale lubie pogadac tak jak teraz z tobą:Puciekam juz do zajęc bo sie rozgadalam na maxa:)

Gość no cos Ty
co chcesz od zycia:) Biegnie do przodu i jestes coraz starszy:P

...Mężczyzna nie ma wieku,w mężczyźnie drzemie lew mężczyzna nie ma wieku gdy słodki czuje zew... To tylko damy sie starzeja nam na przekór A mężczyzna jest mężczyzną.Mimo wieku. :classic_cool:

Gość no cos Ty
wow musiałam zobaczyc do lustra:P Ale wszystko ze mna ok tylko dzis bez makijazu :)

Gość no cos Ty
a skąd wiesz ze ono mnie oklamało:P Masz racje żadna ze mnie piękność:P NHBA na dodatek wcale sie sobie nie podobam:(

Gość no cos Ty
no teraz to przynajmniej mnie podbudowaleś:)

Oczywiście najbardziej lubiłbym te momenty,gdybys tawała przede mna naga...Tuż po lapieli,ociekajaca jeszcze wodą,mokra tu i tam,gdzieniegdzie wilgotna.

Gość no cos Ty
hahahahahahaah marzenia erotomana:P Ale lepiej tu jak w realu strazniczka przynajmniej moze spac spokojnie:P

Gość no cos Ty
widze że dziś zachorowalismy na komputeroholizm:) Tak mi sie nie chce sprzątać:P Odkurzam na raty ale za to pranko sie pierze dzięki wynalazkom czyli pralce automatycznej obiadek ugotowany bo gotoanie tez nie wymaga zbyt wiele wysiłku.Jeszcze troszke popisze i dokoncze :P Przeciez jest tak zabawnie czyz nie??????????

Gość no cos Ty
:(

Gość brak pseudonimu

Gość gość
ja bym takiego zostawiła