Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia k

Który tusz wydłużający jest najlepszy waszym zdaniem????????????????????????????

Polecane posty

Gość olunia k
No dobrze... W takim razie kupię ten. ALe jak będzie to strata pieniędzy, to chyba się załamię:( Bo już nie mogę z tymi tuszami... 😭 Mam nadzieję, że faktycznie będzie dobry;) I że będę potrafiła się nim pomalować.... A ta baza ma najpierw wyschnąć??? Czy żeby tusz się rozprowadził, trzeba od razu tuszować rzęsy??? Podobno ta baza ma jakieś włoski? Więc chyba trzeba poczekać, aż dokładnie wyschnie, prawda?

Gość kasztanowiec
:D reklama dźwignią handlu!;-) Nie powinnaś być zawiedziona, poleciłam ten tusz koleżance - nie może się nachwalić. Tusz ten ma też wysokie noty na wiżażu. Malowanie nim jest proste, najpierw biała baza, włoskami się nie przejmuj, ja zauważyłam ich istnienie dopiero po przeczytaniu recenzji gdzieś w necie, a używałam go już dłuzszy czas :). Nie czekaj aż baza wyschnie, tylko od razu pomaluj rzęsy czarnym tuszem.

Gość olunia k
no dobrze. W takim razie tak zrobie. Kupię ten tusz. I mam nadzieję, że będzie dobry:) PS. Sprawdzałam na wizażu, ale tam właśnie Talons i Volume Glamour mają wyższe oceny:o A powiesz mi jeszcze, jakie masz rzęsy??:)

Gość kasztanowiec
haha, dziewczyny nie przesadzajcie, żeby robić szczegółowe śledztwo w takiej sprawie - to tylko tusz!:) Rzęsy mam normalne, ani wyjatkowo długie, ani krótkie, ani cienkie, ani grube, czarne :)

Gość olunia k
Robię śledztwo, bo u mnie w szafie leży już 5 tuszów, a najtańszy z nich kosztował 38, 90:o wydałam już na nie ok. 250 zł i nie mam zamiaru zbankrutować. A jestem tylko biedną studentką;)

Gość Mała nuna
Hej! Ja bardzo lubię mieć długie rzęsy. Używałam już naprawdę różnych ale...numer jeden to Pump Up the Volume (waterproof) oraz dobra zalotka do oczu! polecam