Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm........

co ile trzeba chodzic na solarium zeby utrzymac opalenizne?

Polecane posty

Gość whitmorka
Psotka, nie kompromituj sie lepiej swoja niewiedza:O

Gość Sratatatatatatatatata
mysle ze powinnas chodzic tak raz na 2/3 tyg na 15minut.

Gość Sratatatatatatatatata
psotka widze ze malo wiesz,bardzo malo...:-O moja przyjaciolka jest onkologiem,wiele razy miala do czynienia z mlodymi osobami chorymi na raka skory od opalania:-O poza tym nie wiem czy slyszalas historie dziewczyny ktora byla uzalezniona od solarium i w wieku 27lat,bedac zona i matka zmarla na raka skory...

Gość lubie_slonce
Kiedyś byłam uzalezniona od solarium, z doswiadczenia wiem, ze żeby utrzymać opaleniznę trzeba chodzić raz wtyg, n ajkies 10 min lub co 3 dni na jakies 5 min. Przestałam chodzić po rozmowie z dermatologiem , zaczęły mi pękać naczynka na twarzy. PO odpowiedniej kuracji stan skóry wrócił do łądu i składu :) Uważąm że solarium nie ejst takie złe, ale trzeba znać umiar. Obecnie chodzę kilka razy w roku (ok. 4-5 przed wakacjami) a dziewczynom które chodzą za często polecam INWESTYCJE W DOBRY PEELING I BALSAM BRĄZUJĄCY.

Ja korzystam bardzo rzadko w porównaniu do innych wypowiedzi średnio dwa razy w miesiącu po 8 minut. Jak dla mnie wystarcza skóra ma lepszy koloryt i lepiej wygląda.

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość Tuska_91
Witam. Tak mnie własnie naszła ochota żeby chodzic na solarium. Jest zimno i nieprzyjemnie a fajnie jest sie wygrzac i troszke poprawic koloryt skóry:). Myslicie ze jak pojde na solarium raz w tygodniu na 10 minut to wystarczy zeby miec ładny kolorek? Z góry dziekuje:) i pozdrawiam

Gość Sponsor roku
Zasponsoruję karnet na 10h do solarium. Pod jednym bardzo malutkim warunkiem - trzeba go wykorzystać na jeden raz. Zapraszam.

Gość Tuska_91
Ludzie po co piszecie takie pierdoły. Chcę chodzić na solarium zeby czuć sie lepiej, nie żeby sie spalic. Pozatym wszystko teraz szkodzi. Jedzenie solarium imprezy. Wszystko jest dobre ale z umiarem. I nie piszcie głupich komentarzy bo to załosne naprawde.

Gość solarium imprezy
A kto chodzi tu albo tu :P Tylko jakis gimbus w rozowych stringach :o

Gość muminecek84
ja chodze 1 w tygoniu przez 2 miesiące zawsze luty marzec , mam ładną gładką skóre

Gość SrebrnaPerła102
Mnie wystarcza seans raz w tygodniu 10-12minut, czasem idę dwa razy w tygodniu, ale to zazwyczaj przed jakimiś imprezami typu Sylwester czy czyjś ślub...

Gość gość
I bardzo dobrze zrobiłas. Bo sama wiem z własnego doświadczenia ze taki suplement daje naprawde swietne rezultaty. Polecam.

Gość nos na kwintę
jedz duzo marchewek, pij soki marchewkowe i z mango (polecam Rabernhorst), jedz migdały i nie przesadzaj tez z solarium! ;)