Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAck_Nox

CFNM

Polecane posty

Gość JAck_Nox

CFNM - Clothed Female, Naged Man... Generalnie - kobieta jest ubrana, mezczycna nagi przy niej. Taka dosc upakarzajaca sytuacja.... Gra w stripp-pokera, onanizm przy kobiecie, w pewnym sensie striptiz. Kobiety - co myslicie o czyms takim?? :)

Gość JAck_Nox
hehe - oczywiscie masz racje :) - powinno byc naked :)

Gość CFNM
Fajnie, że ktoś poruszyłten temat. "Clothed female, naked male" - jak sama nazwa wskazuje - dotyczy sytuacji, w których ubrane kobiety korzystają z okazji, by nacieszyć oko i pooglądać sobie nagich facetów :-) Może przybierać różne formy - na przykład: - podglądania, - wspólnego przebywania w tak "odmiennych" strojach (np. na plaży), - różnych eventów (np. imprezy inicjacyjne podobne do otrzęsin, męski striptiz na wieczorach panieńskich, etc.), - niecodziennych wydarzeń (np. gdy chłopak musi się rozebrać przed lekarką lub pielęgniarką), - itp. Założenie - to przede wszystim ubaw dla kobiet. Są ubrane, czują się komfortowo i mają duży fun, gdy mogą sobie w tych okolicznościach - pojedyńczo lub z przyjaciółkami - bez skrępowania popatrzeć na szczegóły męskiej anatomii. Dużo kobiet to lubi, a nawt te bardziej nieśmiałe w grupie stają się odważniejsze. Zawstydzenie mężczyzn (a czasem niekontrolowana erekcja) może być źródłem dodatkowej uciechy pań. Jak nadmieniono wyżej, w zupełnie skrajnych przypadkach kobiety wykorzystują swoją dominującą pozycję, aby upokorzyć stojącego przed nimi nagiego mężczyznę. Coś dla kobiet z wyjątkowo wrednym "charakterkiem". Chłopak staje się przedmiotem drwin, złośliwych żartów, zmuszany jest nawet do masturbacji... Jest to już ekstremum, praktycznie forma sado-maso. W przeciwieństwie do tego wersja soft może polegać na spędzeniu miłego dnia na plaży czy w ogrodzie - po prostu dziewczyny zostają w kostiumach, a panowie są nago, dostarczając im widoków. CNMF pozostawia kobietom decyzję, kiedy chcą zobaczyć nagiego mężczyznę (nie mówimy więc o natrętnych rowerzystach w płaszczykach :-) ), choć najczęściej jest jednak męską fantazją, mniej lub bardziej realizowaną w realu. Chyba każdy miał jakieś doświadczenia CFNM, i to bynajmniej nie zamierzone. Przykłady? Z życia wzięte: * ciekawska dwudziestolatka, której twarz pojawia się w oknie, gdy na obozie bierzemy prysznic (zobaczyła za jednym razem ze 20 nagich facetów z przedziału wiekowego 13-30). Co ciekawe: gdy widzi, że ją dostrzegamy, wcale nie odchodzi! * atrakcyjna lekarka, która nagle każe opuścić splipki do kolan. Nie ma wyjścia, trzeba wykonać polecenie. I nawet nie ma co liczyć na rewanż :-/ * energiczna instruktorka pływania, która nieoczekiwanie wpada do męskiej szatni, gdy jestem bez kąpielówek... Nie speszona mówi, żeby szybciej wychodzić na zajęcia! * spontaniczna wakacyjna kąpiel z kumplami w jeziorze, gdy nieoczekiwanie na brzegu pojawiają się dwie plotkujące, na oko 30 lat, kobitki. Zorientowawszy się, że jesteśmy nadzy, siadają nieopodal brzegu i ani myślą odejść... Ile, do cholery, można czekać w wodzie?! W końcu nie wytrzymaliśmy... * grupa dziewczyn przechadzających się po plaży nudystów - ale w bikini . Trochę się rozglądają, komentują, wybucha salwa śmiechu, znów patrzą... Możnaby mnożyć... Każda z tych sytuacji była zaskakująca, irytująca, wywołująca najprawdziwsze uczucie wstydu, ale i pozostawiająca jakiś, hmmmm..... smaczek :-)

Gość chybaeksibicjonista
Parokrotnie zastanawiałem się, czy kobitki takie zabawy naprawdę krecą. Nigdy tego nie robiłem, ale sama idea tego, że jestem podglądany, albo nawet otwarcie oglądany wydaje mi sie bardzo podniecająca!

Gość i ...
....."taka dość upokarzająca sytuacja".....co w tym upokarzającego?...Idźcie sobie na ASP i tam na codzien takie sytuacje sie zdarzają, że kobity patrzą na nagiego faceta. No i co z tego?.. Faceci często chyba nadinterpretują i wydaje im się że kobiety specjalnie ich podglądają.( bo pewnie chcieliby żeby tak było w swoich fantazjach)

Gość to piekne.....
:)

Gość Grzechugrzechugrzechugrzech
jakos nie chce mi sie wierzyc, ze kobiety moze to krecic. samo tylko patrzenie na golego faceta bez podtekstow seksualnyc :P Chyba ze stare pudernice moglyby sobie poogladac mlodego kutasa...... tylko tak, ale na to sie zaden nie zgodzi :P

Gość hycho
Zdarzenie prosto z życia: Poznałem o kilkanaście lat młodszą od siebie dziewczynę. Złożyłem oczywistą propozycję. Powiedziała że OK ale najpierw chce się mi przyjrzeć. Zgodziłem się. Po paru minutach ja ją również obejrzałem. Ciągu dalszego opisywać nie trzeba.

Gość KILER
Jara mnie to ze laska patrzy jak sie patrzy jak jestem nago i sie onanizuje lubią patrzec jak sie spuszczam

Gość menio
Witam.Poznam dziewczyny zainteresowane tematyką CFNM,które chciałyby wziąć udział w imprezie,na której kilka dziewczyn,oczywiście ubranych zabawia się z nagim facetem.Ja- kulturalny,przystojny,uległy.Dziewczyny,jeśli miałybyście ochotę popisać na ten temat,zapraszam...

Gość menio
Sympatyczny,o miłej aparycji facet pozna dziewczyny zainteresowane tematyką CFNM oraz Femdom,najchętniej z Centralnej Polski.

Gość Czesio o
Chyba jednak panie nie są zainteresowane takimi sytuacjami :o( a szkoda :o(

Gość Tur silny byk
Panie sa zainteresowane,tylko sie chyba krepuja.No nie?W Polsce niestety tak juz jest i chyba niestety bedzie.Kobiety nie potrafia sie tak bawic facetami,jak np.w Anglii......A moze byscie tak sprobowaly.Jestem przekonany-ze nie bedziecie chcialy przestac.Ja czesto jestem zapraszany przez kobiety na damskie imprezki.W roli czegos a la nagi kelner.Jednak brakuje tam pelnej zabawy mna-a jestem na ich polecenia.Przeciez po to to robie.

Gość portal telefoniczny
ja takze uwielbiam sie rozbierac przed kobietami do naga.Nie czuje tu najmniejszego skrepowania w recz na odwrot.Baaardzo duza przyjemnosc i uwazam,ze facet powinien byc w obecnosci kobiety-nago i powinien wykonywac jej zachcianki

Gość goly-przy-kobietach
Uwielbiam byc goly przy kobietach. Ja 35 lat, ulegly, o duzej kulturze osobistej. Zapraszam wszystkie zainteresowane Panie. Warszawa.

Gość Arrra
Forum dla kobiet... Widzę same zagubione dusze :) Oj chłopaki, chłopaki...

Gość Tur silny byk
W związku z tym, że kobiety nie wykazują zainteresowania, od tej pory oferta skierowana jest wyłącznie do PANÓW. Wiek nie jest istotny.

Gość gosiaczekX500
Lubię tak sie bawić z panami :)

Gość Pani na włosach
To piekne. Mozna sie wyzyć i przyjemnosc sprawic. Obopolne zadowolenie. Tak jak powinno byc w seksie.

Poker to moja pasja, naprawdę. Nie koniecznie wersja rozbierana ale z holdem też taką da się uczynić. Mam wieloletnie doświadczenie w temacie, więc już czuj się nagi.

Gość Kamil Szczecin
Hmmm, może ja !, może ja ! :) Na pewno świetna sprawa... Fajnie by było :)

A masz zegarek? Napisz jaki bo jeśli chiński to pewnie rozpuści się w mojej 40letniej whisy Linkwood. ;-) Z Linkwood najlepiej komponuje się złoty Geneve. Oczywiście żartuję, pytałam o autora a ty nim chyba nie jesteś. Pogadać chciałam tylko :-) miłego dnia

Gość bonifacy to nie ja
byłaś pijana i to tylko żart/

Gość bonifacy to nie ja
Coś na ostro

Gość bonifacy to nie ja
CFNM Man Or Mouse w GOOGLE

Gość Kamil Szczecin
Autor napisał to w 2006 roku, więc jak by nie patrzeć 5 lat temu... Tak, czy siak, pytaj :)

Gość jeden ex taki
OK-ja tez uwielbiam zabawy typu CFNM Uwielbiam wrecz walic konia przed paniami,rozbierac sie przed nimi do naga na ich rozkaz.To jest dla mnie naprawde cos suuuper podniecajacego.Nie posiadam czegos takiego jak w styd przed kobietami.

Gość bonifacy to nie ja
Szkoda, że nie mnie. Żałuję i cierpię, ale to też jakaś przyjemność. Myślę, że autor się odnajdzie. Pie przony szczęściarz. Może się rozebrał i zniknął. Tak wiec pytaj.Chyba, że to coś osobistego. Tak jak napisała Pani na włosach, może kobieta mieć z tego, tak jak facet, faktyczną przyjemność?