Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAck_Nox

CFNM

Polecane posty

Bonifacy nie przesadzasz z tym cierpieniem. :-) Pewnie niezwykle podniecające jest oglądać faceta który rozbiera i onanizuje się dla kobiety. Nie znam autora i to nic osobistego, chciałam go zwyczajnie o coś zapytać i po to tu jestem. Racja, że autor może TU nie zaglądać ten topic powatał kilka lat temu, no ale to chyba nie problem, że czasem tu zajrzę i zapytam. Dobranoc panowie. :-)

Gość jeden ex taki
"tego wlasnie chce"-moze mnie spytasz.Moze pogadamy?Pytaj o cokolwiek tylko zechcesz.Zreszta nie tylko.Moze na prive? monter@10g.pl Jestem naprawde zdeklarowanym zwolennikiem CFNM i podobnych.Potrafien zadowolic Panie w tej kwestii.

Gość Kamil Szczecin
Hmmm, to może ja już nie będę się odzywał, bo widzę, że wszyscy jesteśmy walnięci na tym punkcie, no cóż, chętnych dziewczyn i tak na pewno się tu nie znajdzie, samo życie, albo może i by chciały, tylko się wstydzą itp... Pozostaje mieć nadzieje, że może kiedyś...

Gość jeden ex taki
OK-"tego właśnie chcę"-czekam cierpliwie... .

ex-ie już mam więcej czasu jeśli pozwolisz zapytam Cię o kilka rzeczy dotyczących CFNM. Napisz tylko czy może być TU czy wolisz na maila. Pozdrawiam ;-) Nie Bonifacy :-) Ciebie też przepytam jeśli pozwolisz :-)

Gość jeden ex taki
Bardzo prosze-pisz na maile'a.

Gość koaihkc
ja bardzo lubie pokazywac sie nago paniom,dziewczynom.Bardzo lubie miec zwiazane jaja na smyczy i gdy ta smycz znajduje sie w rekach tych Pan.Dochodzi wtedy do naprawde podniecajacych sytuacji a gdy juz kaza mi walic konia-zwiazane jaja podczas ruchow reki w obie strony niesaowicie sie hustaja w przod i w tyl-co naprawde dodatkowo podnieca.

Gość hjngfnmvh
nm bvm nbvm nbv

Gość Kamil Szczecin
Hehe, nieźle... To mnie już nie rajcuje, bez przesady, co jeszcze... Lubię się rozebrać przed paniami, ale to wszystko... Zaraz znajdą się tacy co może lubią robić to ze zwierzętami na scenie, albo co sobie przekłuwają co nieco na żywo... To już trzeba się chyba leczyć.

to juz wiem po co moj małz tak po nagu w domu mi śmiga :P

Gość bowzyciutakjest
fajny temat UP

markus_wwa wreszcie mogę otwarcie powiedzieć, że na coś jestem za młoda :-) Mój nick nie ma nic wspólnego z tym tematem i z tym czego chcę. Jedyną rzeczą która mnie tu "zwabiła" to chęć rozmowy z mężczyznami na temat CFNM, już z kilkoma rozmawiałam. Pozdrawiam :-) Czuję się bogatsza znając ich zdanie i to wszystko pozdrawiam

Gość fajny kwas :-)
no nic :-)

Gość StripMan
Witam. Miło, że się ktoś w końcu zainteresował i zebrał na odwagę oraz poruszył temat CFNM w Polsce, który nie jest zbyt popularny w naszym kraju. Brawa dla twórcy tego forum :D ,,BRAVO". Jestem wysokim i dobrze zbudowanym mężczyzną, ze sprzętem jak to mówią Kobiety - które widziały mnie nago - ,,dużym i pokaźnym". Lubię CFNM i często występuje przed Paniami nago lub w bieliźnie, bez względu na wiek. Mój e-mail to: lukasz007_00@o2.pl (po kontakcie ze mną drogą e-mail'ową możemy umówić się na spotkanie). Pozdrawiam :)

Ciekawe czy są chętne Panie na takie przedstawienie

Szkoda. Pewnie większość nie wie o co w tym chodzi

mi się te to podoba ! laski ubrane a facet paraduje przed nimi nagi :).. fajny maja ubaw ! :).. ale co sadza o tym nasze Pani?

Gość Nagus7
Mnie strasznie kręci taka sytuacja w której jestem nago przy kobiecie, najlepiej nie swojej :). Kiedyś miałem taką sytuację. przez pewien czas dojeżdżaliśmy rano do pracy razem z koleżanką żony. Mnie ona bardzo kręciła i bardzo chciałem się jej pokazać nago. Postanowiłem więc, że następnego dnia troszkę zaśpimy, aby to ona nas obudziła dzwonkiem do drzwi. Tak też się stało. A ja oczywiście szybko ściągnięty z łóżka nie myślałem o tym aby coś na siebie założyć. ;) Pobiegłem więc do drzwi zupełnie nagi i jak to z rana bywa z prawie twardym penisem. Uśmiechnęła się tylko ale widać było zawstydzenie. Generalnie bardzo mi się to podobało. Niestety nie miałem okazji do powtórzenia tej akcji. Bardzo chciałbym w jakiś sposób się obnażyć przed nieznajomą, ale nie w taki bezpośredni sposób, lecz taki... "niby przypadkiem". Macie może już jakieś sposoby? Chętnie poznam osoby, których również to bardzo podnieca.

Gość aldek
witam też tak miałem tylko u mnie była dziwna sytyłacja bo to ciocia a więc przyszły do niej 3 koleżanki siedziały plotkowały i ona do mnie mówi rozbieraj się ja mówie jak to a ona no jak jak do naga i tak stałem przy nich w pewnym momencie ciocia powiedziała podejdz do mnie do stołu podeszłem a ona mi go wzieła w ręke i nim ruszała one się śmiały :(

Gość Mateusz_maskotka93
Witam! Ja również interesuję się CFNM, uważam, że to cudowne oddać się całkowicie kobietom, a widok, że świetnie się bawią i sprawia im to satysfakcję jest bezcenny. Traktuję to trochę jako rytuał symbolizujący wyższość kobiety nad mężczyzną, bo w dzisiejszych czasach niestety jest to zapomniane i kobiety są traktowane przedmiotowo. Tego_wlasnie_chce i wszystkie inne kobiet jesli mialabys ochote pogadac na ten temat, zadac jakies pytania czekam na gg: 39991995

Gość cfnm maniak
chomikuj.pl/freedomfun/CFNM+-+Nude+in+public+-+Voyeur+-+Femdom tak to wygląda!!

Gość fabiohsv
witam a moze jakas Pani z warszawy lub okolic by zechciala sie ze mna tak zabawic bym wykonywal kazde jej polecenie nago moj mail: fabiohsv@wp.pl

Gość h1
Hej, jesli jakas Pani lub Panie ma ochote na cnfm na terenie Warszawy jestem do dyspozycji. Wysoki, przystojny z duzym sprzetem, moge wyslac zdjęcia na życzenie. Pozdrawiam!

Gość do hi1
zademonstruj mi się - marrylee@romantyczka.pl