Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarszonaa

MAM PROBLEM............ co to moze być?

Polecane posty

Gość wystarszonaa

Mam problem. Na wardze większej sromowej na samej prawie górze (przy rowku) wyskoczyła mi jakas gulka. Nie jest widoczna, ale kiedy dotykam to ją czuje. Nie boli mnie to, tylko jak mocno nacisne. Co to moze byc?

Gość Kasztanka997
ja tez taka mam moj chłopak mowił w sumie dla mnie to problem bo ja sie kochamy i mocno obcieramy o gorna scianke bo bardzo boli on mow ze to moze byc taki guzek na to sie idzie na zabier wyciecia..ale mi juz to nie dolega ..to moze byc taki pryszczyk..nie dotykaj tego to zniknie ..pozdrorwionka:]

Gość wystarszonaa
to jest tak jakby wewnątrz. KIedys to miałam i znikło. Teraz znowu mam. I za pierwszym i za drugim razem wyszło mi to jak po dłuższej przerwie poszłam na solarium. Nie wiem czy to ma związek jakis z solarium czy nie. Z tym ze ja chodze na solarium i nic sie nie działo. Wyskoczyło mi to jak kilka tygodni nie byłam na solarium i poszłam

Gość Eine Mdchen
Mi tez cos takiego wyskakuje,po intensywnych pieszcztach z chlopakiem.mysle ze to nie jest nic powaznego gdyz po 2 dniach zupelnie nie ma po ty sladu.wiesz, tamte okolice sa dosc wrazliwe, i moze to zwykla opuchlizna.skoro to znika,i pojawia sie od intensywnych pieszczot(przynajmniej u mnie) to chyba nie jest nic zlego

Gość juz wam odpowiadam
Mnie takie cos wyskakuje od czasu do czasu. Jesli macie jakas bakterie albo grzybice wtedy macie upławy, i czasem te upławy uchodza to jakis tam kanalikow (nie znam sie) i wtedy wlasnie powstaje taka gólka, mnie właśnie wyskoczyla dwa dni temu ale juz jej nie mam bo ja mam na to bardzo dobra maść Beneocin - polecam. Nie wolno tego lekceważyć bo gdy tego sie namnoży to trzeba to usunąć operacjnie. Gdy sie smaruje tą maścia to należy trochę tą kulke wymasować. Ja mam bardzo częste nawroty bakterii wiec mam to dosć czesto. Idźie do gina

Gość wystarszonaa
Ja to mam juz kilka dni. A ta maść Beneocin jest na recepte? Ile kosztuje?

Gość wystraszonaa
podnosze

Gość Eine Madchen
nie mialam nigdy uplawow,grzybicy,ani nic podobnego, procz zapalenia pecherza.ale masz racje zapytam sie ginki,tylko najlepiej jakby to zobaczyla,ale nie mialam od dawna czegos takiego.ale zapytac zawsze mozna

Gość wystarszonaa
Odświeżam.... niestety ciągle tą gulke mam:(

Gość nokijeszka
to poprostu jest wlokniaczek maly...ja rowniez mialam kiedys cos podobnego... naciskalam i wyszlo...ale nie proponuje tego robic...zostaw to w takim stanie w jkim jest...czasami takie wlokniaki robia sie tez w piersiach....trzeba jej jakby to powiedziec\'\'wyskrobac\'\' zostaw ta gulke w spokoju na jakis czas i bron Boze nie probuj jej sama usuwac

Gość siamosia
Ja miewam takie biale grudki na wargach, sa takie twarde i sa tuz pod skora, wygladaja jak kaszaczki. Wyciskam je i po klopocie. Troche to bolesne, ale idzie wytrzymac. Bardziej boli jak sie tego co chwila dotyka bielizna. Moj chlopak tez mial taki na penisie i tez mu wycisnelam. Nie wiem skad to sie bierze,