Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowa buuuu

tabletka anty przyjeta kilka godzin WCZESNIEJ

Polecane posty

Gość koralowa buuuu

czecc dziewczyny. mam pytanie do was- czy zdarzylo sie wam wziac tabletke anty kilka godzin WCZESNIEJ??? bo zazwyczaj czytam ze sie ktos spoznia o kilka godzin, a ja wlasnie sie zastanawiam, czy jesli biore normalnie o 19, a nawet kilka razy w miesiacu zdarzylo sie wziac o 17(bo np. gdzies szlam, gdzie nie mialam mozliwosci wziac o normalnej godzinie), to istnieje prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze??? prosze, odpowiedzcie!!! czy ZAWSZE nalezy przyjmowac tabletki o tej samej porze??? bo wiem, ze dozwolone jest kilkugodzinne spoznienie, ale co gdy tabletka jest przyjeta za wczesnie???? moze przesadzam ale martwie sie:/ z gory dziekuje za wszystkie komentarze.

biorę tabletkę wcześniej jak wychodzę np. na imprezę - normalnie łykam o 21, a o 19 przed jakims wyjsciem. Oczywiście zdarza się mi to rzadko, ale jakoś pigułka jest skuteczna, a biorę pigułkę 5 lat ;). Pozdrawiam i nie przejmuj się, gdy raz na jakiś czas weźmiesz pigułkę wcześniej !!

Gość koralowa buuuu
kosma21-troche mnie uspoki=oilas, lecz co-jesli to powtarza sie kilka razy w miesiacu?? albo mam czasami tak, ze zdarza mi sie zapomniec, i biore zamiast o 19, to o 21- i co wtedy?? tez jestem zabezpieczona?? bo jeszcze nigdy nie zdrazylo mi sie, zeby czas przyjecia tabletki przekroczyl 12 godzin.. ale jednak sie martwie... :( aha-i jeszcze ostatnio jakos dziwnie boli mnie jajnik.. a juz jestem kilka dni po okresie...

nie przejmuj się... ja przecież też nie jestem w stanie brać regularnie jak w zegarku, kilka godzin nie wyrządzi rewolucji ;) bylebyś stosowała codziennie i NIE ZAPOMINAŁA. Ja nastawiłam sobie przypominajkę w zegarku na 21 i co wieczór o tej porze dzwoni mi telefon... Co do jajnika, to nie mam pojęcia, co to moze być... Ja też czasem mam jak Ty, ale mój gin twierdzi ze jest ok, a kłucia są naturalne w danym momencie cyklu...

Gość bozeeeeeeeeee
nic sie nies stanie

Gość koralowa buuuu
jesli tak uwazacie ze nic sie nie stanie to okej:) ale mam jeszcze jedno pytanie odnosnie spozywania alkoholu-czy jesli wezme tabletke a siedze w knajpie i po pol godzinie od przyjecia tabletki wypije piwo, to czym mam sie czym obawiac?? wydaje mi sie ze nie, lecz wole sie upewnic:P

Gość koralowa buuuu
aha-sorki ze tyle pytan zadaje ,ale z reguly jestem straszna panikarą:P:P

alkohol nie wpływa na hormony, chyba że zwymiotujesz - to tak jakbyś nie wzięła jednej tabletki. Tak więc pić alkohol można, natomiast torsje po nim są niewskazane ;)

Gość koralowa buuuuuu
dzieki kosma21 :) :*

Gość i stąd skuteczność tabletek
nie wynosi 100% :-) :-) :-)