Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mNich

Co dla kobiet oznacza bycie ...

Polecane posty

Gość mNich

Co dla kobiet oznacza bycie męskim ? W waszym języku czy to synonim energiczności, siły, odwagi, śmiałosci ?

Gość ol rajt ajl tel ju
o zesz co za pytanie > dluuuugi pytong > warkocze na jajcach i klacie > w ogole wielki i spocony pan :D

meski facet, to taki, przy ktorym czuje sie bezpiecznie, ktory mnie chroni i daje wsparcie. takie jest moje odczucie:)

zadadny, odpowiedzialny, doświadczony, wie co powiedzieć i kiedy powiedzieć, taktowny, kulturalny, twadry kiedy trzeba i miekki we właściwej chwili.Niekoniecznie dotyczy to wyglądu zewnętrznego.To taka siła bijąca z wnętrza!

Gość tuva
Odpowiedzialnosc, dojrzalosc, samodzielnosc, wrazliwosc i jej naturalne okazywanie Generalnie cechy wzbudzjace poczucie bezpieczenstwa, zaufania. My kobiety rowniez z przyjemnoscia popatrzymy sobie na Kenow, podotykamy..Ale do domu, na zawsze nie wpuscimy...

Gość Wielki wódz Manitou
Hey Piękna Squaw - pozwól zedrzeć skalp ze swojego łona :-p

Gość Olivier Janiak
Ja jestem piękny,gładki,modny.I wszystkie na mnie leca.A te co nie lecą,to będą leciały.

podpisuję się pod słowami tuvy :) Ponadto - męskość to umiejętność podejmowania decyzji, praktyczne i stanowcze podejście do sprawy, zdecydowanie, ambicja, honor, takt i wyczucie chwili, rozbrajająca szczerość, umiejętność podejmowania przemyślanego ryzyka. Tu juz chyba temat schodzi na to, jaki jest mężczyzna idealny. :P Bo nie ma chyba faceta, który by odpowiadał do końca tym opisom :) Facetom sie wydaje, (wnioskuje po obserwacjach), że jak mają fajną furę, lepiej się ubiorą, klną jak szewc, są zimni, twardzi i nieczuli, niczego się ni boją, rozwalą komuś facjatę i potrafią wypić 15 piw, to są męscy. :-0 Dla mnie ktoś taki jest jedynie żałosny. I nie tylko dla mnie. Bo kobiety miedzy sobą rozmawiają o tym i wszystkie mamy zdanie podobne... Mimo, że czasem może sie wydawać, że jesteśmy tym zachwycone :-0

Gość Różowa pantera
Odpowiedzialny, który umie się zachować przy towarzystwie a zwłaszcza pań. Inteligętny a zarazem wyrozumiały.

dla mnie męski to... ...zdecydowany, odpowiedzialny, taki przy którym czuje sie bezpiecznie, kulturalny, taktowny, szczery, twardy wtedy kiedy trzeba, dojrzały, ambitny, honorowy, inteligentny, wyrozumiały, dowcipny... ...a przedewszystki to musi być szaleńczo zakochany...we mnie :D 🌼

Gość Wodniczka2828
Rozowa Pantera wyraz "inteligentny" piszemy przez en a nie tak jak ty napisalas!

Gość kasztelan
jeśli szukasz nowych znajomości, to zajrzyj tutaj http://sexfotek.pl - korzystam z niej od dawna i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić

Dla mnie męskość, to facet większy ode mnie potężniejszy że się tak wyrażę, przy którym będę czuła się bezpiecznie i będę czuła się kobietą.to facet który nie zachowuje się jak egoista.